https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

Košarkarji Radenske lovijo zmago za uvrstitev v play-off

Murska Sobota, 22.1.2016  
Košarkarji murskosoboške Radenske Creativ, ki letos nastopajo v tretji ligi vzhod, nizajo dobre predstave in trenutno zasedejo drugo mesto med osmimi klubi, že danes pa si lahko zagotovijo nastop v play-offu.
 

 
Sobočani potrebujejo samo še eno zmago, ki jih loči od nastopanja v play-off tekmovanja za uvrstitev v 2. ligo. Le-to lahko dosežejo že danes na tekmi proti Bistrici, ki bo ob 19. uri v dvorani prve osnovne šole v Murski Soboti.
 
Omeniti velja, da je ekipa sestavljena izključno iz domačih igralcev, kateri so plod dobrega dela košarkarske šole, vodi pa jih trener Peter Juteršnik. Najstarejši igralec šteje 36 let - Roman Dominko, ki je obenem tudi najboljši strelec kluba in lige nasploh, v povprečju dosega 19,6 točk na tekmo, blizu tridesetim letom ali več pa so še Mitja Gomboc, Marko Kukel, Jernej Juteršnik, Tilen Kukel in Zdenko Bilić. Nad dvajset let imata še Juraj Bilić in Tomaž Hercan, vsi ostali pa so mlajši.
 

Andrej Kumin je letnik 1996, leto starejša sta Niko Bačvič, Filip Dora, največ pa jih je rojenih leta 1998, kar štirje. To so Tadej Berce, Jakob Horvat, Florijan Ropert in Dion Zajmi. Še leto mlajši od njih pa je Izak Jurjevčič.

KK Radenska Creativ Sobota prosi, da jim pomagate kot šesti igralec do željene zmage.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.