https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Plesna šola Zeko zabavala z eksplozivnimi plesi

Murska Sobota  

V nedeljo zvečer se je v nabito polni športni dvorani OŠ I Murska Sobota predstavila plesna šola Zeko, ki je postregla z mnogimi plesnimi stili ter točkami. Po pestrem dvournem programu, ravnodušen ni ostal nihče.


 

Dogodek, ki se je pričel ob 18:00, je postregel z mnogimi plesnimi točkami raznolikih stilov. Plesna šola Zeko je pokazala, da ples ni le za tiste, ki si želijo tekmovalnosti, ampak za vse generacije, ki so željne zabave ter zdrave rekreacije. Zanimanje je bilo veliko, saj v dvorani ni ostalo praznega stola.

V dveh urah smo videli predstavitev 22 plesnih skupin, ki so skozi svoje plesne točke navduševale zbrano občinstvo. Pred končno, glavno plesno točko "Asterix in Obelix", ki je bila na tekmovanju nagrajena z zlato medaljo, je plesna šola med publiko razdelila tudi nekaj praktičnih nagrad.

Šov se je končal okoli 20:00.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.