https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Odlični dosežki dobrovniških strelcev

Dobrovnik, 26.2.2011  

Na občnem zboru strelskega društva Jezero Dobrovnik so analizirali delovanje v letu 2010.

V društvo so med drugim izrazili zadovoljstvo, da se je s strani občine Dobrovnik zagotovil prostor za zračno strelišče, vendar ga je potrebno še ustrezno dokončati in opremiti, kar bodo skušali realizirati do konca tega leta. Prav tako je v planu rešitev problematike strelišča za MK in VK orožje pri Lovskem domu v Dobrovniku, ki ga želijo "legalizirati" ter zanj pridobiti soglasje za izvajanje treningov in strelskih tekem.

Predstavili dosežke

Spomladi 2010 so s standarno zračno puško tekmovali v 1 A državni ligi, kjer so ob koncu sezone osvojili ekipno 6. mesto, na finalu lige v Ptuju pa so osvojili 3. mesto.

Lanskega aprila so se udeležili večjega mednarodnega tekmovanja "Sarajevo Open 2010" v Sarajevu s standardno zračno puško, kjer so njihovi strelci na omenjenem tekmovanju v olimpijski dvorani Zetra ekipno osvojili 2. mesto, Peter Somogyi pa 3. mesto posamezno. Somogyi je septembra kot član madžarske reprezentance na svetovnem univerzitetnem prvenstvu v Wroclawu na Poljskem s standardno zračno puško osvojil ekipno zlato medaljo, z mk puško pa ekipno bronasto medaljo. Poleg nekaterih drugih uspehov je Somogyi lansko uspešno sezono kronal z zmago v posamični konkurenci na turnirju 1 A državne lige v Železnikih. 

Že dvanajsto leto zapored so tudi vodili regijsko mk ligo in mednarodno mk ligo. Njihovi strelci so eni izmed najboljših v tej disciplini, saj je Bežan postal prvak v regijski ligi. Prav tako pa je z Babičem posegal po najvišjih mestih na vseh turnirjih, dobro pa so vsi nastopali tudi na vseh turnirjih s pištolami in revolverji velikega kalibra, kjer so vseskozi dosegali odmevne rezultate.

Paintball pri Bukovniškem jezeru 

V Dobrovniku so lani izvedli tradicionalno mednarodno tekmovanje z mk puško v času tedna turizma in predstavitev paintballa pri Bukovniškem jezeru, po nekaj letih premora pa so decembra izvedli tudi mednarodni turnir z mk puško ob dnevu samostojnosti, katerega se je udeležilo več kot 20 ekip.

Ekipa s standardno zračno puško je bila razglašena za najboljšo športno ekipo v občini Dobrovnik. Jože Babič za najboljšega športnika, Boštjan Slepec pa za naj športnega delavca.

 

 

Kološa, Somogyi in Car 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.