https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V Večeslavcih voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča

 

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči,  dve kaznivi dejanji, tri kršitve javnega reda in miru, dva požara, štiri poškodbe vozil na parkirnih prostorih, povoženje divjadi in tujca, ki je na nedovoljen način vstopil v našo državo.

V obravnavanih prometnih nesrečah so bile tri udeleženke telesno poškodovane. V Večeslavcih je voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča. Voznica in sopotnici so se lahko telesno poškodovale.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina drv v Dankovcih. Na območju Murske Sobote pa je bila obravnavana tatvina v trgovini.

V Rakičanu je bil obravnavan požar v naravnem okolju, na Pušči pa požar v bivalnem kontejnerju.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj, ki je na javnem kraju nadaljeval s kršitvijo je bil pridržan.

Pridržani so bili tudi štirje vozniki osebnih avtomobilov, ki so vozili pod vplivom alkohola.

Meritve hitrosti bodo pogostejše med Gornjo Radgono in Lendavo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.