https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Bistriški otroci prenočili v vrtcu

Srednja , 5.2.2016  

Ta četrtek so otroci z vzgojiteljicami prespali v vrtcu Bistrica.


Starši so otroke v vrtec že drugič ta dan pripeljali ob 18. uri. Po slovesu od staršev je bistriške najmlajše čakalo žrebanje vstopnic za čisto pravi koncert, ki so ga za njih pripravili učitelji Miha, Tjaša in Melita ter vzgojiteljici Andreja, Liljana in Valentina. Večer so jim polepšali z ljudsko glasbo in otroškimi pesmimi. Po prijetnem druženju so mali ponočnjaki postali lačni, večerjo pa so si pripravili kar sami. Druženje so nadaljevali v šolski telovadnici, kjer so si pričarali zimske igre: kepanje s časopisnim papirjem, oblačenjem snežaka in sankanje na odeji. Za uspešno in zanimivo igro so prejeli svetleče zapestnice, s katerimi so se odpravili nazaj v vrtec. Sledila je priprava na spanje.

Ker pa otroci za lažji spanec uživajo ob pravljicah, so jim vzgojiteljice tokrat namesto branja pravljico kar zaigrale in se prelevile v »Snežake korenjake«. Po ogledu je sledil zaslužen počitek.      

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.