https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurec v Mariboru zaganja klub za vodstvene kompetence

15.02.2016 ob 7:00  

Dr. Domen Kovačič iz Ščavnice bo organiziral Toastmasters srečanja. Na njih se bodo združevali posamezniki, ki med drugim želijo izboljšati javne nastope in vodstvene sposobnosti.

 

Toastmastersi so svetovna mreža, v Sloveniji zaenkrat delujejo v Ljubljani. Po zaslugi Kovačiča prihajajo tudi v štajersko prestolnico. Pridruži se jim lahko vsak, ki si želi izboljšati javno nastopanje, vodstvene kompetence, splesti osebne mreže in skleniti nove posle. »Ker se preko govora izražamo, je pomembno, da je naše izražanje kvalitetno, ne glede na poklic. Dobre komunikacijske veščine so pomembne tako za prodajalce kot direktorje, navsezadnje pa tudi za osvajanje dekleta. Tako lahko člani kluba pridobijo kompetence za vse aspekte življenja,« pojasnjuje Kovačič, ki že nekaj let živi v Mariboru. 

Žirije in učiteljev ni 

Pri srečanjih kluba z nekoliko nenavadnih imenom gre za sproščeno obliko druženja. Posamezniki tako vadijo nastope pred ostalimi člani kluba in dobijo povratno informacijo. Ocenjevanje nastopov poteka med člani, žirije in učiteljev ni. »Moje znanstveno-raziskovalno področje so vodstvene kompetence, slogan kluba pa je »Where are leaders made.«

Tako Kovačič, ki je našel stično točko s prakso in njegovim raziskovalnim področjem. Poleg že naštetega, Kovačič zagotavlja, da vam bodo osvojena znanja med drugim prišla prav tudi pri razgovorih za službo. Brezplačna srečanja bodo zaenkrat potekala predvidoma enkrat do dvakrat mesečno. Če bo interes velik, se bodo srečevali tedensko. 

 Kako izgleda srečanje kluba

Prijave že potekajo
 
Toastmasterji s svojim delovanjem v Mariboru začenjajo kmalu. Prvo srečanje bo 3. marca v prostorih Zavoda Antona Martina Slomška, Vrbanska ulica 30. Več informacij na dkstyler@gmail.com
 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2016 ob 11:41 gost

      MLATILI BODO---prazno SLAMO ! Polno besed , dejanj pa nič , ali skoraj NIČ !!!!!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.02.2016 ob 15:16 gost

      http://www.toastmasters.org/About/Who-We-Are

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.