https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tudi nekatere pomurske občine danes odpirajo vrata občanom

17.02.2016 ob 8:30  

Skupnost občin Slovenije danes skupaj z nekaterimi občinami članicami organizira Dan odprtih vrat v občinah. Omenjene občine vabijo svoje občanke in občane, da jih obiščejo in si ogledajo nekatere pridobitve, se informirajo o načrtih in podajo svoje predloge k oblikovanju skupnega lokalnega okolja.

 

V občini Gornja Radgona bodo zainteresirano javnost povabili 17.2.2016 od 12.00 do 18.00 ure na Čistilno napravo Gornja Radgona. Občina Gornja Radgona je v letu 2015 zaključila izvedbo projekta »Odvajanje in čiščenje odpadne vode v porečju Mure (2. sklop) – Občina Gornja Radgona«, v okviru katerega je bila izvedena tudi čistilna naprava (ČN). Na ta dan bo omogočen ogled centralne čistilne naprave (CČN), možno si bo ogledati vse prostore in opremo, sodelavci Komunale Radgona pa bodo na razpolago za morebitne dodatne obrazložitve in pojasnila.

Občina Razkrižje bo 17.2.2016 ob 15.00 uri v poročno-sejni sobi Občine Razkrižje, predstavila številne dobre in uspešne občinske projekte preko video projekcije na velikem platnu, med  16.00 in 17.00 uro pa bo omogočen ogled novega vrtca in obnovljene zgradbe OŠ Razkrižje.

V občini Črenšovci bodo 17.2.2016 med 8.00 in 17.00 uro na razpolago občankam in občanom na občinski upravi, vključno z medobčinsko inšpektorico ga. Alenko Maroša, ob 11.00, 12.00, 15.00 in 16.00 uri pa obiskovalce vabijo na ogled vodovodnega stolpa oz. razgledno ploščad stolpa, iz katere si je možno ogledati bližnjo in daljno okolico občine. Na občini Črenšovci so v lanskem letu zaključili dva velika projekta: izgradnjo vodovoda iz evropskih sredstev in novogradnjo nizkoenergetskega vrtca, ki so ga slavnostno odprli 5. februarja letos. 

V občini Moravske Toplice bodo 17.2.2016 med 14.00 ure 17.00 uro odprli vrata Osnovne šole Fokovci ter obiskovalcem predstavili zgodovino šole ter pridobitve zadnjih dveh let.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.02.2016 ob 23:40 jurkašmarnicaklinton gost

      Bla, bla, bla. Nimajo kaj početi in odpirajo vrata. Eni tako, drugi drugače. Kako kaj Lotmerk? Nič več se ne piše o poglavarki in njenih podložnikih. Gradiva je več kot dovolj. Tudi o ZD Ljutomer bi se dalo veliko napisati. Sedaj na parkirišču ZD Ljutomer stoji avtomobil z registrskimi oznakami lokalnega trgovca z avtomobili. Zelo zanimivo bi bilo zgodbo malo bolj raziskati. Kje so sedaj raziskovalni novinarji. Tudi Svet zavoda ZD Ljutomer bi bilo treba dati pod drobnogled. Še posebej nekatere člane, ki glede na svojo preteklost in izvor nimajo tam kaj iskati! Tudi proračun občine je potreben močnega pretresa. Občinsko poglavarko bi lahko vprašali kaj meni o osvetljevanju Ljutomera in okolice z UV svetlobo, ki prihaja iz razvpite Puhove cone! Ponoči se to vidi kilometre daleč. Na Kamenščaku se lahko ponoči mirno sončijo. In to celo iz severne strani. Kaj takega si kdrokoli ne more privoščiti. Kak si Lotmeržonci pistite, ka van prišleki virtijo? Zbűte se že ednuk!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.02.2016 ob 18:47 nanek gost

      kaj Turnišče, kako je s proračunom, vse tiho je in bo, pomali zaprite občino, pa se odmorite od pretežkoga dela

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.