https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Občina Črenšovci na široko odprla svoja vrata

Črenšovci, 18.02.2016 ob 8:00  

Tudi letos so v Skupnosti občin Slovenije (SOS) podali pobudo za enotno organizacijo Dneva odprtih vrat v mesecu februarju.

Na predlog SOS-a so tudi letos povabili vse svoje članice - občine, da se jim 17. februarja 2016 pridružijo v skupni akciji Dan odprtih vrat v občinah. Pobuda je zaživela in postala tradicionalna, po zaslugi občin, ki se vsakoletno pridružijo pobudi. Namen dogodka je, da občine na ta dan svojim občanom in občankam pobližje predstavijo že dosežene uspehe in izpolnjene cilje, ter razvojne načrte in idejne priložnosti v lokalnem okolju.

Letošnjemu pozivu se je pridružila tudi Občina Črenšovci, ki je na ta dan še posebej na široko odprla vrata svojim občanom. Slednji so lahko podali svoje ideje in predloge, izrazili svoja mnenja ali dobili odgovore na njihova vprašanja. V sklopu dneva odprtih vrat so občanom želeli pobližje predstaviti dva zaključena projekta: izgradnjo vodovoda v sklopu evropskega projekta »Oskrba s pitno vodo Pomurja – Sistem A« in novogradnjo nizko energetskega vrtca v Črenšovcih.

Ta dan so omogočili zainteresiranim, da so si lahko ogledali vodovodni stolp in se povzpeli na razgledno ploščad stolpa, ter si iz nje ogledali okolico in okoliške kraje. Na razpolago za pogovor in pobude je bila na voljo tudi medobčinska inšpektorica ga. Alenka Maroša. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija