https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V Ljutomeru moški udaril in poškodoval partnerico

20.02.2016 ob 7:39  

V  preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, eno kaznivo dejanje, sedem kršitev javnega reda in miru, požar ter šest primerov povoženja divjadi.

 

Na področju kriminalitete so obravnavali povzročitev lahke telesne poškodbe. V Ljutomeru je med izvenzakonskima partnerjema prišlo najprej do besednega spora. Med besednim sporom, pa je partner udaril partnerico ter jo lahko telesno poškodoval. Zoper moškega bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Bodislavcih je prišlo do požara na ekološkem otoku za zbiranje komunalnih odpadkov. Ugotovljeno je bilo, da je najprej zagorelo v kontejnerju za zbiranje papirja, nato pa se je požar razširil še na kontejner za zbiranje stekla. Požar so dokončno pogasili gasilci iz Male Nedelje. Pri tem je na kontejnerjih nastalo za okoli 2.500 EUR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.02.2016 ob 12:13 alojz gost

      Tou se pa nišče ne pijta zakoj sem jo vudro ona nebo meni govorila da nevem plavat..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.