https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Če trenutno iščete zaposlitev, ne spreglejte novih priložnosti v Pomurju

02.03.2016 ob 9:30  

Ob začetku meseca marca so v naši regiji najbolj iskani naslednji kadri: gradbeniki, monterji, šoferji, varilci, zidarji, zdravniki, kuharji in natakarji.

V Ormožu iščejo kuharja s 3-letnimi delovnimi izkušnjami. Zaposluje Ortrade podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve d.o.o. in to za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Prijava je mogoča do 5.3.2016 (po pošti ali po e-pošti).

Monterja stavbnega pohištva bi zaposlil delodajalec Izdelava pvc oken in vrat Miran Topolovec s.p. iz Podgrada in sicer s polnim delovnim časom za nedoločen čas. Opis del in nalog: izdelava in montaža PVC oken vrat in senčil. Zaželeno je zadovoljivo znanje nemškega jezika. Prijava je mogoča do 30.3.2016.

Gostinske storitve Brigita Babič s.p. iz Logarovec za polni delovni čas za določen čas 15 mesecev zaposli natakarico. Delo je dvoizmensko, plača pa je 850 evrov bruto/mesečno. Prijavite se lahko do 27.3.2016 oz. pokličite za razgovor.

Le še danes (2.3.2016) se lahko prijavite vsi učitelji matematike (začetniki) na delovno mesto, ki ga ima objavljeno Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer: Projektno delovno mesto za učitelja matematike – začetnik. Pogodba o zaposlitvi se bo sklenila za polni delovni čas za določen čas 8 mesecev. Razvezni pogoj je, da se zaposlitev ustreznega učitelja začetnika na projektnem delovnem mestu izvede le v primeru, da je delodajalec na javnem razpisu "PRVA ZAPOSLITEV NA PODROČJU VZGOJE IN IZOBRAŽEVANJA 2016" izbran.

Eno novejših razpisanih delovnih mest ima podjetje Suenkel M, podjetje za trgovino d.o.o. iz Lendave, in sicer za referenta prodaje. Trajanje zaposlitve je določen čas, 12 mesecev oz. z možnostjo podaljšanja. In sicer polni delovni čas. Vaše prijave sprejemajo do 9.3.2016.

Zaposlitev za nedoločen čas za 2 osebi nudi Ilovnate gradnje in ometi, igoton, materiali ki dihajo z nami, Anton Donoša, s.p. (Pertoča) in sicer za terensko delo po Sloveniji. Delo je izključno s strojnimi ometi. Prijava je mogoča do 31.3.2016.

Novak e 92, inženiring, trženje, proizvodnja, servis d.o.o. iz Ljutomera rabi osebo, ki bi opravljala naslednje delo: šofer, vzdrževalec, skladiščnik. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 9.3.2016. Delovno razmerje se sklene za določen čas, 6 mesecev.

Če ste varilec, vas bo prav gotovo zanimalo delovno mesto pri podjetju BGA servis, prodaja, popravila in storitve d.o.o. iz Gornje Bistrice. Zaposlili bi 2 varilca na terenu. Delo je terensko na področju A,D,B,NL,ZDA. Prijava je možna do 8.3.2016.

Voznika v mednarodnem prometu pa išče podjetje Transport Koprivnik, mednarodni prevozi, posredovanje in trgovina, d.o.o. iz Stročje vasi. Pričakujejo 1 leto delovnih izkušenj, nudijo pa zaposlitev za nedoločen čas. Zahtevajo vozniški izpit C in E kategorije. Prijava je možna do 10.3.2016.

Medtem ko bi voznika v domačem prometu bi zaposlilo podjetje Intercon, gostinstvo in storitve, d.o.o. iz Dankovec. Zahtevajo vozniški izpit C in B1 kategorije. Pogodba o zaposlitvi bi se sklenila za 6 mesecev. Prijavite se lahko do 9.3.2016.

Aerogolf, storitve in trgovina d.o.o. iz Rihtarovec nudi zaposlitev osebi za vzdrževanje golf igrišča in opreme. Zaposlitev nudijo za 9 mesecev, prijava je mogoča do 3.3.2016.

Kar nekaj zdravnikov specialistov se rabi v Splošni bolnišnici Murska Sobota za polni delovni čas (spec.anestezilogije,reanimatologije in perioperativne intenzivne medicine, specialist intenzivne medicine, specialist kirurgije, specialist patologije in specialist interne medicine). Prijave zbirajo po pošti in sicer se na delovno mesto lahko prijavite do 3.3.2016.

Podjetje Roškarič gradnje d.o.o. iz Boračeve rabi 2 zidarja. Zaposlitev je za določen čas 12 mesecev, za polni delovni čas. Prijave zbirajo do 13.3.2016.

 

Vsa trenutno razpisana delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.03.2016 ob 10:33 smrkci gost

      Iščem delo že 7 let,ali se me vsi delodajalci in s.p izogibajo,kot hudič križa,ker sem delovni invalid.Kriva je zakonodaja,politiki,zpiz in delodajalec ali s.p,ker vsi,ki sem jih naštel se izgovarjajo eden na drugega da njihovim potreba ne zadostujem,češ daje taka odločba zpiza in vse mogoče stvari samo da te ne zaposli češ saj si pa delavni invalid.Za delavne invalide je v tej izropani državi tako slabo poskrbljeno kot za delo,sem 100% prepričani da bi bolje in uspešno opravil delo,kot pa lenuh ali pijanček na delovnem mestu,ampak jih delodajalci in s.p in politiki in zpiz in zavod za zaposlovanje zelo,zelo ščitijo,ko štorklje.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.03.2016 ob 11:13 kristopolus gost

      imaš po novem šanso, prijavi se kot migrant - prosilec azila, boš čistil Ljubljano, hrano dobiš 3x/dan, toplo posteljo, pa nekaj 18 EUR dnevno, če si kaj delal (delovna doba), to pa daj politikom, da si jo razdelijo, bodo več imeli, to so itak specialisti za pripravo zakonov, ki jih prav oni prvi kršijo, banda nesposobna. Edino poreklo izvora boš še moral menjati, saj kot SLOVENEC si ničvreden, so te odkrižali z oble ljubljene domovine.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.03.2016 ob 12:47 smrkci gost

      gost-kristopolus svaka ti čast vse to je resnica.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.