https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Pretepla in okradla starejšega moškega

02.03.2016 ob 7:25  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru in štiri povoženja divjadi.

 

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana. V Nemčavcih je voznik osebnega avtomobila trčil v vozilo pred njim. Voznik slednjega je utrpel lahko telesno poškodbo. V Ljutomeru pa je voznik osebnega avtomobila trčil v drog ulične razsvetljave. Sopotnik v vozilu je utrpel lahko telesno poškodbo.

Na področju kriminalitete je bil v Murski Soboti odkrit bankovec za 100 EUR, za katerega se sumi, da je ponarejen. Na območju Lendave je bil obravnavan vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo, tatvina v trgovini in tatvina goriva iz tovornega vozila na počivališču avtoceste. V Gornji Radgoni je bila obravnavana tatvina goriva na bencinskem servisu. V Murski Soboti pa sta moški in ženska pretepla starejšega moškega, mu odvzela denar in ga lahko telesno poškodovala.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na območju Policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.