https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Dodatni dan v letu Radenčani namenili odbojki

Radenci, 3.3.2016  

Odbojkarski klub Radenci je na priporočilo Evropske odbojkarske zveze (CEV) izvedel promocijsko akcijo »Dan več za odbojko«, ki je 29. februarja 2016 po vsej Evropi potekala pod geslom »OneDayMore4Volleyball«. V Veliki športni dvorani Zavoda za šport in turizem v Radencih je tako med 18.30 in 22. uro nastopilo kar deset ekip odbojkaric in odbojkarjev, od najmlajših do veteranov, v šestih ekshibicijskih tekmah, kjer se je za zmago ekipe štela dosežena 29. točka v igri. Tekme sta sodila sodnika Robert Gruškovnjak iz Beltinec in Andrej Šiftar iz Murske Sobote.


V prvi tekmi ob 18.30 sta se pomerili dve ekipi dečkov OK Radenci. Zaigrali so štirje proti štirim, ekipa »Kapela« in ekipa »Radenci«. Zmagala je ekipa »Kapela« z rezultatom 29 : 24. V drugi tekmi so se v ekipah pomešali deklice in dečki v ekipah »Keksi« in »Asfaltirani«. Zmagala je ekipa »Keksi« z rezultatom 29 : 27. V tretji tekmi so se srečali v igri odbojke nogometaši: ekipa nogometašev NK Slatina ter veterani NK Radenska. Zmagali so »Veterani NK Radenska Radenci« z rezultatom 29 : 22. Sledila je tekma v odbojki med košarkarji KK Radenci  in rokometaši RK Arcont Gornja Radgona. Zmagala je ekipa košarkarjev »KK Radenci« z rezultatom 29 : 21.

 

Ob 21.10 pa je bila na vrsti najatraktivnejša tekma in sicer med člansko ekipo OK Radenci in ekipo veteranov odbojke pod imenom Blok & Batina iz Radenec. Povedli so igralci 3. državne odbojkarske lige, a pozneje sta se ekipi ves čas menjavali v vodstvu. Ob koncu tekme, ob 21.36, so s točko prednosti zmagali »Veterani odbojke Blok & Batina« z rezultatom 29 : 28. Po dogovoru so igrali še eno tekmo, do 15 točk. Takrat je proti ekipi Blok & Batina slavila ekipa OK Radenci z rezultatom 15 : 9. »OneDayMore4Volleyball - Dan za odbojko več« je v Radencih 29. februarja več kot uspel!

Foto: OK Radenci

Tekst: Lipe Juhart


Več fotografij v spodnji galeriji.....

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.