https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Reporter Milan do solz nasmejal Grad

Grad, 05.03.2016 ob 9:00  

Prav gotovo ni človeka med nami, ki si vsaj enkrat v življenju ne bi postavil vprašanja: »Le kako me vidijo drugi?« Sigurno pa so si vsi obiskovalci komedije »Zbogom muca« v kulturni dvorani na Gradu tega večera, če drugo ne zaželeli, da jih ljudje NE vidijo v takšni luči, kot je to bilo predstavljeno na odru.

Kajti dejstvo je, da človeška neumnost in pretiravanje včasih ne poznata meja. Saj se že stari pregovor glasi: »Neumnost ne pozna meja.« Kljub temu pa je nekaj čisto drugega, če ti tvoje neumnosti nekdo nazorno predstavi. In prav to so tega večera storili člani KUD-a Reporterja Milana na Gradu. In dejanski neumnosti in pretiravanju dodali še zvrhano mero umetniškega pretiravanja. Tako je nastal pravi recept tudi za zvrhano mero smeha. In ogledat so si jih prišle vse generacije, od blizu in daleč. V polni dvorani je donelo od smeha ob prigodah v Pogrebnem zavodu Zadnja tačka.

Zbogom muca je že osma komedija KUD-a Reporter Milan in, kot že omenjeno, govori o pogrebnem podjetju za male živali, v katerem se zgodi marsikaj. Poslušalcem Radia City, je ekipa Reporterja Milana sicer že dobro znana. Nekaterim še iz časov, ko so delovali pod imenom HBDJKV – Hvala bogu, da je konec vikenda. Od takrat do danes se je spremenilo marsikaj, še danes pa se trojica Matjaž Šalamun – Šalca, Tine Križanič in Dejan Vedlin domisli šal in prigod, ki marsikoga nasmejijo in mu polepšajo dan. Ker pa je njihov najljubši humor črni humor, so že v vabilu na komedijo obiskovalce opozarjali, da je obisk predstave na lastno odgovornost.

Več fotografij v spodnji galeriji........

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.03.2016 ob 13:34 Šalovci gost

      Tejn gej tak vsaka stvar smejšna .Nikan nejdeo od doma pa nika ne veo in ne vidijo te njin pa gej smejšno nej zaman .

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.03.2016 ob 14:49 Gost - 2457 gost

      Ti boš gli to pravo z Šalovec... Ka pa vi tan mate? Na leto mogoče 1 veselico skuper spravite pa še tau je tak.

      9 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.03.2016 ob 15:31 Gračar gost

      Tij tele bomečko šalovsko boš gučo? Ka pa vij mate? Ranč ene veselice nemrete skup spraviti kmetovge zabiti!

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.03.2016 ob 17:24 gost

      ...brezveze...

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.03.2016 ob 17:27 klmnoprtikol gost

      He he he Grad JE dobro organiziral to ker so ljudje kšenki geli in lokali sramota ...

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.03.2016 ob 20:08 ropoča gost

      Somarge se smejo sami sebi in tejn ka so somare špilali

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.03.2016 ob 9:28 Aljoša gost

      Ka je z vami, je šinfanje rejsan grato naš nacionalni šport?!? Pohvalno ka se pri Grade mladina trüdi pa neka organizira, samo tak dale. San že parkrat bil pri Grade na podobnih prireditvah tudi na tej, pa če glih man do ta več kak 20km.. Dvorana je rejsan super, trbelo bi jo še bole izkoristiti..

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.