https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Prijeli moškega, ki je poskušal ukrasti oblačila

15.03.2016 ob 6:36  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in šest kršitev javnega reda.  

 

S področja kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana tatvina večih rabljenih akumulatorjev in električnih kablov. Radgonski policisti so obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila. V trgovini v Murski Soboti je bil pri tatvini oblačil prijet moški.

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Lendava. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.03.2016 ob 8:52 Stewen gost

      POVOŽENJE DIVJADI - Ne mine dan, ko ne bi brali o takoimenovanem "povoženju divjadi), kar seveda niso ne mačke ne psi, zato me, dragi lovci, zanima, kje je vzrok: je divjadi (srn, divjih prašičev, jelenov....) naenkrat "preveč" zato ker se je nekontroirano razmnožila, ali ne smete streljati, ali pa šparate "patrune"? Morda pa so krivi tudi črni lovci, ki se jim več ne ljubi in rajši kupujejo poceni divjačino v Madžarovi trgovini v Lendavi ali Gaberju, kjer stane kilogram mesa (uvoženega z Madžarskega) le okrog 8 evrov, medten ko je kilogram slovenske divjačine 13 evrov. Kar zadeva poročanje o povoženju divjadi,pa se mi zdi "smešno". Če je že treba poročati o povoženju divjadi, potem bilo prav (in še bolj "smešno", verjetno tudi ćalostno, če bi policisti poročali tudi o povoženju psov in mačkov. Imam občutek, da je takih zadev več. Pa še to:divjad praviloma hitro odstranijo, čez povožene mačke pa avti kar drvijo. Taki pač vozniki smo. Jaz se taki oviri vsaj skušam izogiti, odstranim pa je ne, ker čakam (kot vsi drugi), da bo to naredil kdo drug. "Prđi brigo na tuđa ramena," pravijo Srbi,

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.