https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: V Murski Soboti na mednarodnem turnirju kar 165 mladih judoistov

Murska Sobota, 21.3.2016  

Minulo soboto je v športni dvorani OŠ I Murski Soboti potekal 50. mednarodni judo turnir za pokal Murske Sobote in 5. memorial Antona Tončka Kosa. Na turnirju je sodelovalo skupno 165 judoistov iz 21 klubov iz Avstrije in Slovenije. Odlično so se odrezali tudi pomurski judoisti. 

 

Med starejšimi dečki sta zmagala Blaž Küplen iz Judo kluba Murska Sobota in Miha Rudolf iz Ljutomera. Drugi mesti so zasedli Bine Banfi iz Murske Sobote, Matej Ciglarič in Nejc Vajda pa iz Partizana Ljutomer. Na tretje mesto so se uvrstili Niki Zmazek in Niko Kuzma iz Ljutomera, Luka Žerdin, Maj Mlinarič in Samo Jaklin iz Lendave ter Nino Lipuš in Luka Denša iz KBV Lendava.

Med starejšimi deklicami sta bili najuspešnejši Tamara Ferencek iz Judo kluba Lendava in Nika Pal iz KBV Lendava. Druga je bila Kaja Baler iz Beltinec, Diana Šterman iz Judo kluba Lendava in Anemarie Bratinščak iz Ljutomera pa sta bili tretji.

Popoldne so nastopili še mladinci. V moški konkurenci je bil najuspešnejši Aljaž Farkaš iz KBV Lendava, med ženskami pa v svoji kategoriji Maša Štuhec iz Križevec pri Ljutomeru, Sanja Čahuk iz Judo kluba Murska Sobota je bila druga. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2016 ob 15:27 morello gost

      Hello. Please check our site: http://omertahack.su

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.