https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Na avtocesti ustavili tujca s ponarejenim prometnim dovoljenjem

28.03.2016 ob 7:59  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali le eno prometno nesrečo z materialno škodo. Obravnavali so pet kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, dva primere povoženja divjadi in zasegli osebni avtomobil.

 

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini in osumljencu izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja. Na območju Lendave je bila obravnavana tatvina denarnice, v Murski Soboti tatvina kolesa, na avtocesti pa tujec, ki je uporabljal ponarejeno prometno dovoljenje osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in štirikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez ustreznega vozniškega dovoljenja je bil v Grabonošu kršitelju zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na avtocesti.

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.