https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kateri od pomurskih županov se bo veselili milijonskega dobitka?

29.03.2016 ob 7:05  

Ta vikend je Slovenija dobila novega milijonarja. Številke 1, 3, 5, 6, 7, 9, 12 in 17, izžrebane v igri Super Loto, so osrečile dobitnika, ki je zmagovalno kombinacijo vplačal v Murski Soboti, Pomurje pa že ugiba, katera občina bo bogatejša za delež, ki pripada občini, v kateri ima dobitnik prijavljeno stalno bivališče.


Super Loto je izredni krog Lota, ki ga Loterija Slovenije prireja občasno. Od rednega Lota se razlikuje v tem, da je za glavni dobitek Super Sedmico zagotovljenih 1,000.000 evrov. Žrebanje je potekalo v nedeljo, 27. marca, najbolj se ga je pa razveselil nekdo, ki je zmagovalni listek vplačal v Murski Soboti.

Zmagovalec tako ne bo prejel celega milijona, saj gre 150 tisočakov občini, kjer dobitnik prebiva. Ali je to prav katera izmed pomurskih občin, ali pa se je srečni dobitnik le mudil v naši regiji, pa lahko za zdaj le ugibamo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.03.2016 ob 12:42 smrkci gost

      Turniška županja se bo veselila,ker ji bo plačal dolg.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.