https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Z dobrodelnim koncertom na Srednji Bistrici zbirali sredstva za obnovo kapelice

Srednja Bistrica, 04.04.2016 ob 8:00  

Krajani Bistric in drugi obiskovalci so včeraj do zadnjega kotička napolnili dvorano vaškega doma na Srednji Bistrici, kjer se je odvijal dobrodelni koncert.


Na koncertu, s katerim so zbirali sredstva za obnovo kapelice posvečene Mariji Pomočnici, so nastopili Otroški in mladinski pevski zbor Angeli, Ansambel Avantura in Larisa Sreš, zaplesala sta Matejka Koštric in Blaž Šumak. Zbrane so s pesmijo razvajali tudi Mešani pevski zbor Štefana Kovača, Tjaša Cigut in Kristjan Majcen ter Mladi Pomurci, za instrumentalni zaključek prireditve pa so poskrbeli Nives Zver in Vid Ščavničar ter Beat Chasers, tolkalna skupina GŠ Beltinci.

Zbrani so se po koncertu družili ob dobrotah, ki so jih pripravile tamkajšnje gospodinje in si ogledali, kako poteka obnova 167 let stare kapelice, ki velja za najstarejši sakralni objekt v župniji Črenšovci.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2016 ob 11:21 BISTRICA gost

      Hvala BOGU ! Ampak ,mislim , da ni bilo pretirane gneče. Po slikah sodeč znani obrazi za (dobrodelnost ) !? Pre počasi in predrago menda potekajo dela ob kapelici !? Sam Bog , jim naj bo sodnik !!!

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.04.2016 ob 19:57 Cerkev gost

      Cerkev nuca dobrodelen koncert? Pa ka se hecate??? So nej zadosta nakradnoli?

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.04.2016 ob 9:24 ministrant gost

      poglednike, dedeki pa mamce, znani obrazi izprekmurskega leksikona, ta jin pa pripelate Avanturo, ka jij zajebavle, rejsan se delate sami iz sebe bedake, pripelali bi jin Rolling Stonse, tou cerkev bi pa zidari pa strehokrivci, pa ezermeštri mogli z prostovoljnin delon samij zriktati, nej, ka se vsi motate okoli pejnez

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.