https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Mursko soboški rokoborci osvojili tretje mesto v Gradcu

5.4.2016  

Mladi rokoborci z Murske Sobote pod mentorstvom Dejana Šerneka so se zopet odlično izkazali v mednarnodni konkurenci v Gradcu. Med sedmimi ekipami so osvojili odlično 3. mesto.


Rokoborski klub Murska Sobota je svoje mlade talente v različnih kategorijah odpeljal na mednarodno tekmovanje, ki je potekalo v Gradcu v Avstriji. Tudi tokrat se fantje niso ustrašili konkurence in se pogumno zoperstavili svojim vrstnikom iz drugih držav.

Najlepše uspehe so dosegli sledeči člani. Največ veselja sta prinesla Nejc Gomboc (55 kg) in Danijel Kočar, ki sta oba osvojila prvo mesto. Drugo mesto so osvojili Luka Gumilar (55 kg), Denis Kočar (66 kg), Timotej Gumilar (71 kg) in Klemen Podgorelec (80 kg).

Lep ekipni uspeh sta dopolnila tudi Matej Cener (60 kg), ki je zasedel 4.mesto in Jernej Hozjan ( 60 kg), ki je osvojil 5.mesto.


 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.