https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Dom starejših občanov Ljutomer od junija z novim direktorjem

05.04.2016 ob 9:00  

Pred dobrim mesecem dni je bil objavljen razpis za direktorja Doma starejših občanov Ljutomer. Izmed prispelih vlog je bil najprimernejši kandidat Tomislav Nemec.

Nov direktor Doma starejših občanov Ljutomer se je iskal iz dveh razlogov. Prvi je bil ta, ker sedanjemu direktorju (Borisu Sunku) poteče mandat, drugi pa ta, ker se bo sedanji direktor po končanem mandatu upokojil.

Na razpis za mesto direktorja doma, ki je bil objavljen 4. marca, so prispele tri vloge. Vse vloge prijavljenih kandidatov so ustrezale razpisnim pogojem. Svoj program so predstavili na seji sveta zavoda, ki jo je imel konec marca. Tomislav Nemec je prejel pet glasov, zaradi česar se je izkazal kot najprimernejši kandidat.

Foto: Arhiv Pomurec.com

V sedemčlanskem svetu zavoda so sicer štirje predstavniki ustanovitelja, torej države, po enega pa imajo ljutomerska občina kot domicilna občina zavoda, zaposleni in stanovalci. V imenu ustanovitelja je bil do pred kratkim član sveta zavoda tudi Nemec kot nekdanji direktor Zdravstvenega doma Ljutomer, vendar se je pred odločanjem o imenovanju umaknil s tega mesta. Ministrstvo je namreč prej izpeljalo postopek imenovanja novega člana in za novo članico sveta zavoda imenovalo Bredo Bavec.

    Fotogalerija