https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Polana premagala Rakičan

Velika Polana, 12.4.2016  

Nogometaši Polane so v 18. krogu 3.SNL vzhod pred okoli 250 gledalci gostili Rakičan in ga premagali s 4:2. Domači so z novimi tremi točkami na trenutnem šestem mestu, gostje iz Rakičana, ki so tekmo končali s kar dvema igralcema manj (U. Bagari 43. min in Žekš 86.min), pa so trinajsti.

Polana - Rakičan 4:2 (1:0)

1:0 - Sačer (22.min), 1:1 - Roškar (50.min), 2:1 - S. Žalik (52.min),
2:2 - Roškar (53.min), 3:2 - Boroš (82.min), 4:2 - Gerencszér (89.min)

 

Polana: Farkaš, Gerencsér, R. Žalik, Vori (od 82. Magdič), Horvat Kapun (od 87. Gjergjek), Slúka (od 66. Denša), Sačer, S. Žalik, Boroš in Klujber.

Rakičan: Fartelj, A. Gerendaj, U. Bagari, M. Bagari, Pranj, Kokol, Dervarič (od 44. Miličevič), Godvajs, Rajnar (od 49. Roškar), Kreslin (od 76. Škerlak) in Žekš.

Glavni sodnik: Matic Kordež.

več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.