https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Med 19. in 20. aprilom bo oteženo prehajanje mejnih prehodov s Hrvaško

14.04.2016 ob 7:05  

Zastoji bodo predvidoma trajali 24 ur.


Kot sporočajo murskosoboški policisti, jih je hrvaška policija obvestila, da bo v torek, 19. aprila 2016, od 21. ure dalje oteženo prehajanje mejnih prehodov s Hrvaško zaradi del na informacijsko-telekomunikacijski strukturi hrvaškega notranjega ministrstva. Dela bodo potekala predvidoma 24 ur.

 

Vsem voznikom zato svetujejo, da pred odhodom od doma na spletni strani Prometno informacijskega centra preverijo stanje na mejnih prehodih s Hrvaško in se po potrebi preusmerijo na tiste mejne prehode, kjer je promet tekoč. Ob morebitnih zastojih pa prosijo za strpnost in razumevanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.