https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ta teden raznolika ponudba delovnih mest pomurskih podjetij in ustanov

20.04.2016 ob 7:00  

Če ste gozdar sekač, hišnik, polagalec tlakovcev, upravljavec parnih strojev in kotlov, varilec plastičnih cevi in vodov ali zdravnik specialist pediater, to pomeni, da spadate med delovno silo, po kateri je ta teden največ povpraševanja. Preverite pa tudi ostale razpise za delovna mesta, ki jih ta teden ponujajo pomurska podjetja in ustanove, saj je ponudba široka.

Reflex podjetje za zaključna in obrtna dela v gradbeništvu, inženiring in trgovina Gornja Radgona d.o.o. nudi zaposlitev za večizmensko delo v proizvodnji. Opis del in nalog: upravljanje in kontroliranje brusilnega stroja, kalilne peči, vodenje in kontroliranje odtiskavanja stekla. Kandidati se lahko prijavite po e-pošti do 29.4.2016.

Mestna občina Murska Sobota išče pravega kandidata za delovno mesto direktor Javnega zavoda Mladinsko informativnega kluba - m/ž. Za zaposlitev za določen čas 60 mesecev zahtevajo 2 leti delovnih izkušenj in visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oz. visokošolsko univerzitetno izobrazbo (prejšnja) ipd. Prijave sprejemajo po pošti do 29.4.2016.

Biomasa Jakoša Mihael s.p. gozdarstvo iz Doline za nedoločen čas zaposli gozdarja sekača - m/ž. Potrebna je osnovnošolska izobrazba, urnik dela je dopoldan. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor kar vse do 14.7.2016.

Le še danes se lahko prijavite vsi, ki bi želeli opravljati delo hišnika m/ž. Zaposli ga občina Ljutomer za določen čas 4 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti torej le še danes.

Režonja, remont, proizvodnja, servis, montaža in trgovina, d.o.o. iz Velike Polane nudi za določen čas 8 mesecev zaposlitev inštalaterju strojnih inštalacij - m/ž. Plača znaša 1000 EUR bruto / mesečno, zahtevajo pa 5 let delovnih izkušenj. Če menite, da ste pravi kandidat zanje, jim lahko pošljete vlogo po pošti, po e-pošti do 18.5.2016.

Komercialista m/ž rabi Murales, Tovarna masivnega pohištva d.d. Ljutomer. Zahtevajo 3 leta delovnih izkušenj in prodajne in komunikacijske sposobnosti, pripravljenost za delo na terenu - evropski trg, poznavanje zakonodaje s področja OZ, ZVaP. Nudijo pa zaposlitev za nedoločen čas. Poe-pošti jim lahko pošljete vlogo do 14.5.2016.

Pri Roškarič gradnje d.o.o. zaposlitev dobi 5 polagalcev tlakovcev m/ž. Zaposlitev nudijo za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 4.5.2016.

Osnovna šola Beltinci za določen čas 1 mesec zaposli profesorja angleškega in nemškega jezika - m/ž. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do  22.4.2016.

Računovodja m/ž s 5 letnimi delovnimi izkušnjami za nedoločen čas zaposli Nograd, gradbeno in trgovsko podjetje d.o.o. iz Lendave. Drugi pogoji za zaposlitev so še: poznavanje računovodskih programov. Prednost bodo imeli kandidati/ke, ki poznajo rač. programe Pro-Bit (Pro-3, Pro-Express). Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 28.4.2016.

Preko javnega povabila ZRSZ zaposli podjetje Turopolje - podjetje za proizvodnjo, trgovino in servis drobne mehanizacije Murska Sobota d.o.o. serviserja drobne kmetijske mehanizacije - m/ž. Zaposlitev nudijo za določen čas 15 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 25.4.2016. Še enega serviserja drobne kmetijske mehanizacije - m/ž pa zaposlijo brez javnega povabila ZRSZ za določen čas 8 mesecev . Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 25.4.2016.

Za večje gradbeno podjetje išče strojnika za delo v Sloveniji  Adecco h.r., kadrovsko svetovanje, d.o.o.. Zaposlitev za strojnika težke gradbene mehanizacije - Murska Sobota - m/ž nudijo za določen čas 12 mesecev. Poleg izpita kategorije B in C je pogoj še izpit za TGM. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti le še danes, 20.4.2016.

Učitelja razrednega pouka z dopolnjevanjem obveze v oddelku podaljšanega bivanja in likovne vzgoje - m/ž zaposlijo na OŠ Kobilje. Zaposlitev nudijo za določen čas oz. najdlje do 30.6.2016, nastop dela je 3.5.2016. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 22.4.2016.

M - energetika, proizvodnja in prodaja energentov, d.o.o. iz Murske Sobote zaposli upravljavca parnih strojev in kotlov - m/ž. Zahtevajo 3 leta delovnih izkušenj, zaželjen je tudi izpit za kurjača. Zaposlitev nudijo za določen čas 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 24.4.2016.

BGA servis, prodaja, popravila in storitve d.o.o. iz Gornje Bistrice išče varilca plastičnih cevi in vodov - m/ž. Varilca z 2 letnimi delovnimi izkušnjami zaposlijo za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 24.4.2016.

Zdravstveni dom Ljutomer za nedoločen čas zaposli zdravnika specialista pediatra - m/ž. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 12.6.2016.

Podrobnosti o delovnih mestih lahko najdete TUKAJ.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.04.2016 ob 12:05 Anton gost

      Spoštovani, večkrat se sprašujem, kaj delajo vsi ti politiki iz naše regije, kaj nam nudijo, katera delovna mesta, tista. ki so že oddana, niso časopisi pisali, da soboški svetniki, se ve kje so to pomeni kdo bo v Miku, kdo tam. V Pomurju si želimo novih in tudi kvalitetnih delovnih mest, kje ste poslanci, ne samo pred volitvami?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.