https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Pomurski policisti včeraj imeli polne roke dela z nepridipravi

21.04.2016 ob 6:18  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali deset kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč v katerih sta se dve osebi lažje telesno poškodovali, samomor, pet kršitev javnega reda in miru, poškodovanje vozila na parkirnem prostoru ter sedem primerov povoženja divjadi. 

 

Na področju kriminalitete so v Genterovcih obravnavali vlom v tovorno vozilo, v Murski Soboti dve tatvini koles in goljufijo, v Gornji Radgoni tatvino denarja in tatvino denarnice, v Ljutomeru tatvino torbice. Lendavski policisti so obravnavali tatvino denarnice in dve goljufiji. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.    

Policisti PU Murska Sobota bodo danes med 8. in 14. uro izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Opozarjamo, da je zadrževanje in gibanje na in v okolici strelišča v tem času nevarno.

Danes bo po vsej Sloveniji potekal maraton nadzora hitrosti. Vozite previdno in prilagodite hitrost vožnje razmeram na cesti. S previdno vožnjo tudi sami prispevate k ohranitvi življenj!  

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.04.2016 ob 17:14 Stewen gost

      ŽENA NAJ BO DOMA! - Danes, v četrtek, 21. aprila, sva oba z ženo ostala doma, zato tudi avto z 200.000 km počiva. Ustrašili smo se policijskega "maratona" na cestah, povrh pa streljanja, sicer, ko so opozorili, na strelišču, a nikoli se ne ve: kaj pa, če bi metek "zalutao" (malo hrvaščine). Zanimivo: naenkrat toliko policistov, da so lahko dejavni v enem dnevu na dveh področjih in kdove na koliko območjih! Saj razumeš, bralec, kaj je področje in kaj območje?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.