https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurski policisti v maratonu nadzora hitrosti izmerili 55 prehitrih voznikov

22.04.2016 ob 14:15  

Policisti PU M. Sobota so v sklopu izvajanja evropsko usklajenega nadzora hitrosti, 21.4.2016 od 6. do 18. ure izvajali poostren nadzor cestnega prometa s poudarkom na ugotavljanju prekoračitev hitrosti, imenovan maraton nadzora hitrosti.


V poostrenem nadzoru je bilo ugotovljenih  55 prekoračitev hitrosti. Od tega je bilo 25 prekoračitev izmerjenih v naseljih in 30 na avtocesti, kjer je bila izmerjena navišja hitrost 179 km/h. Izrečenih je bilo 14 glob in 41 opozoril.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.04.2016 ob 21:51 financer tajkunov gost

      kaj bi šele bilo, če narod nebi vedel, da se do nedelje kontrolira hitrost. Verjetno so pa tudi zato opozorili, da bo znesek v državno blagajno manjši, čeprav je to evropska akcija. Ker itak državna drhal z denarjem pokriv lopove, mafijo, kot je povedal gospod na RTS, pa je imel 1000000% prav

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.04.2016 ob 20:08 gostja1 gost

      Še bole bi jih mogli kazniti. Znali so, ka de kontrola, pa so vseeno divjali. Vzeti jim vozniško pa še enkat na izpit, mogoče si te zapomnijo. Tak bi moglo biti.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.