https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Radgona pred domačimi gledalci premagala Ižakovce

ŠRC Trate, 27.4.2016  

ŠNK Radgona slavila novo zmago v boju za vrh I. MNZ MS. Vendar si pred začetkom tekme prav gotovo nihče ni mislil, da bo njihova zmaga proti Ižakovcem tako visoka.

Nogometaši Radgone so pred domačimi gledalci slavili visoko zmago nad Ižakovci. Za visoko zmago domačinov so zadeli Kolarič Gregor, Merdaus Gregor, Hajdinjak Matej in Tilen Klobasa, ki je se vpisal dvakrat med strelce. Častni zadetek za goste je zabil David Granfol.

ŠNK Radgona - Ižakovci 5:1 (2:0)

1:0 - Klobasa (17.min), 2:0 - Kolarič (33. min), 2:1 - Granfol (51. min), 3:1 - Klobasa (75. min), 4:1 - Merdaus (83. min), 5:1- Hajdinjak (90.min)

 ŠNK Radgona: Starovasnik, J. Klobasa(od 63.min Krajnc), Sovec (od 83. min Haljil), T. Klobasa, Kaučič (od 60.min Merdaus), Kolarič(od 68.min Kozar), Porš, Kocet, Karba(od 77.min Hajdinjak), Uhan, Lehko

Ižakovci: Vurcer, Jerebic, Poredoš, Virag, Granfol (od 79. min Bico), Vogrinčič (od 72.min Škafar), Forjan, Radulovič, Smodiš, Jerič, Lukač

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.04.2016 ob 13:08 gost gost

      Pa ka vlačite tou Radgono pa Goričanko po Pomurci, ka majo kakše privilegije, vej so pa nikdar nej bili više kak v MNZ ligah, o bogojini pa še niste nič objavili pa so že celo sezono prvi na lestvici pa drugo leto med štirimi v pokalu MNZ, letos pa celo v finalu, če že nekaj objavljate potem objavljajte opise vseh tekem ali pa vsak teden drugo ekipo ne pa ene pa iste pa še te nikogar ne zanimajo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.04.2016 ob 20:52 gost

      Zdaj do pa proti doklezovju popusili... Doklezovje premagalo celo slatino, tak da radgona pazi se hehe

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.04.2016 ob 20:53 gost

      Jebote pa Bogojina???... Kda se v Bogojine znau fusbal spilate ha??????...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.05.2016 ob 8:55 gost gost

        pogledni lestvico pa pokalno tekmovanje pa še prejšnje leto pogledni, tou so fer ekipa in vsakšo leto boukši!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.