https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Črenšovci nagrajuje uspešne študente

07.03.2011 ob 23:45  

Do stimulacije so upravičeni redni in izredni študentje, ki so državljani Republike Slovenije in imajo stalno prebivališče na območju občine Črenšovci ter so se v šolskem letu 2010/2011 vpisali v višji letnik višješolskega, visokošolskega in univerzitetnega študija. Izredni študentje, ki študirajo ob delu in iz dela niso upravičeni do stimulacije. 

Višina stimulacije za vpis v višji letnik znaša (v netu znesku):

- za višješolski program     72 evrov,

- za visokošolski program   82 evrov,

- za univerzitetni program   92 evrov.

Študentje se lahko prijavijo do 31. marca

Foto: Ciril Jazbec

Študentje se prijavijo na predloženem obrazcu, potrdilom o vpisu v višji letnik in drugimi dokazili na zahtevo občine.  Prijavo na razpis za stimulacijo za vpis v višji letnik je potrebno oddati na sedež občine do 31. marca 2011.

Do stimulacije ob diplomi, magisteriju in doktoratu so upravičeni študentje, ki so v preteklem koledarskem letu  diplomirali, magistrirali ali doktorirali in na sedež občine predložijo ustrezno dokazilo oz. v primeru kandidiranja za povečano stimulacijo predložijo diplomsko nalogo.

Stimulacija ob diplomi je enaka petkratni vrednosti zneska ob vpisu v višji letnik glede na stopnjo študija, stimulacija ob magisteriju osemkratni vrednosti zneska ob vpisu v višji letnik glede na stopnjo študija, stimulacija ob doktoratu pa je enaka dvajsetkratni vrednosti zneska ob vpisu v višji letnik glede na stopnjo študija.

Tematike, vezane na področje občine, dodatno nagrajene

Študentu, ki v diplomski, magistrski ali doktorski nalogi obravnava tematiko vezano na področje občine, se stimulacija poveča za 50 % stimulacije ob diplomi, magisteriju ali doktoratu. V tem primeru se en izvod diplomske, magistrske ali doktorske naloge izroči v arhiv Občine Črenšovci.

Prijavnico na razpis najdete TUKAJ.

    Komentarji

    1. PREKMUREC
      08.03.2011 ob 10:54 PREKMUREC

      Ta je pa sigurno nej s Črenšovec!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.