https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Bodoncih zazveneli zvoki kitare, harmonike in klavirja

Bodonci, 07.05.2016 ob 9:00  

Evangeličanska cerkvena občina Bodonci in Zavod Virtuoz sta povabila na večer kitare, harmonike in klavirja. Glasbeni večer je potekal v Evangeličanskem domu v Bodoncih.

Vsem zbranim so se predstavili učenci kitare, klavirja in harmonike. In hkrati pokazali, da so že dokaj vešči vsak na svojem instrumentu. Na kitari so nastopili: Anej Toth 1. razred, Anja Ficko 1. razred, Aljaž Vrečič  1. razred, Živa Čerpnjak 1. razred, Nuša Kološa 1. razred, Neja Durič 1. razred, Eva Vlaj 1. razred, Sanja Poredoš 1. razred, Julija Recek  2. razred, Tina Celec 2. razred, Gašper Puhan 2. razred, Kaja Turha 1. razred in Gloria Grah 1. razred, Nives Pintarič 1. razred, Kaja Šparaš 2. razred in Nina Goričanec 2. razred.

Svoje veščine na klavirju so predstavili: Ela Fartek 2. razred, Špela Rac 2. razred in Iris Bertalanič 2. razred. Kako spretno jim gre igranje harmonike, pa sta pokazala Žan Pentek 2. razred in Marta Sapač 2. razred.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.