https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otroke iz Trnja razveselilo novo igrišče

Trnje, 07.05.2016 ob 11:00  

Včeraj so v sklopu občinskega praznika Občine Črenšovci v Trnju odprli novo otroško igrišče.


Letošnje prizorišče dogajanja ob občinskem prazniku Občine Črenšovci je Trnje. Včeraj in danes se ob vaško gasilskem domu odvijajo številne prireditve, najmlajši pa so se najbolj razveselili odprtja novega igrišča.

Kot je v nagovoru ob otvoritvi pojasnil predsednik vaškega odbora Trnje Ivan Rajtar, je pobudo o ureditvi otroškega igrišča dal nekdanji predsednik VO Miran Tutek. Izgradnja se je pričela leta 2013, investicija pa je vredna 6.751 evrov. Od tega je 3.270 prispeval Ignac Jantelj za nakup igral, Občina Črenšovci je prispevala 2.200 evrov, 1.281 evro pa je bilo zbranih na dobrodelnem koncertu.Poleg finančnih vložkov pa je bilo vloženega tudi veliko prostovoljnega dela, ki so ga opravili člani PGD Trnje, ŠD Trnje, Društvo A.R.O. in vaški odbor Trnje. 

Otvoritvi igrišča so se poklonili s krajšim kulturnim programom in zahvalami, najmlajši pa so neučakano čakali na prerez traku, po katerem so se lahko zabavali na novi pridobitvi.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.