https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Ekonomska šola proslavila svetovni dan Evrope

Ekonomska šola Murska Sobota, 10.05.2016 ob 9:00  

Dijaki Ekonomske šole predstavili svoje doživetja, ki so jih doživeli na izmenjavi v Španiji.

Ekonomska šola je skupaj z dijaki organizirala prireditev ob svetovnem dnevu Evrope. Dijaki so predstavili projekt Evropska vas, kjer so predstavljali različna dejstva in zanimivosti o posameznih državah.

Med slovesnostjo so dijaki predstavili dve državi, v katerih so bili na izmenjavi. Prvo je sledila predstavitev Portugalske. Portugalska se je osamosvojila v 12. stoletju, ki se lahko ponaša z zanimivo zgodovino. Predstavili so njihov jezik, najbolj znana portugalska mesta, glasbo in tudi glavnega športnega zvezdnika Portugalske, nogometaša Real Madrida Cristiano Ronaldo

 

Sledila je predstavitev dijakov, ki so odšli na izmenjavo na Tenerife. V svoji predstavitvi so povedali, kako je potekalo potovanje na Tenerife. Vsi so povedali, da so doživeli zanimivo izkušnjo, ki jih bo zaznamovala celotno življenje. Ob koncu so predstavili še zanimiv video, kjer so lahko obiskovalci videli njihova doživetja. Sledila je slovesna otvoritev Evropske vasi, kjer so si dijaki in ostali obiskovalci se sprehodili po Evropski vasi in se pobližje spoznali z nekaterimi evropskimi državami, ki so jih predstavljali učenci Ekonomske šole.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.