https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaposlitev v Pomurju: Iščejo se bageristi, kadrovski managerji in psihologi

Murska Sobota, 11.05.2016 ob 10:00  

Zavod za zaposlovanje Republike Slovenije išče za prosta delovna mesta medicinske sestre, varilci, radiološki inženirji, zdravniki in gozdarji.


 

 

Podjetje Usluge z gradbeno mehanizacijo Štefan Štotl s.p. iše bagerista, strojnika gradbene mehanizacije. Ponujeno delo se ponuja za določeno obdobje šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava za delovno mesto traja do 17.5.2016.

V Zdravstvenem domu Murska Sobota iščejo dve srednji medicinski sestri v specialistični ambulanti in v reševalnem vozilu. Ponujeno delo se ponuja za določeno obdobje dvanajstih mesec za polni delovni čas. Prijavi za prosti delovni mesti trajata do 16.5.2016.

Podjetje BGA servis, prodaja, popravila in storitve d.o.o. išejo elektroinštalaterja za delo v zahodni Evropi. Ponujeno delo se ponuja za določeno obdobje treh mesecev za polni delovni čas. Prijava za delovno mesto traja do 18.5.2016.

Podjetje Biomasa Jakoša Mihael s.p. gozdarstvo iše gozdarja sekača. Ponujena zaposlitev traja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava za delovno mesto traja do 14.7.2016.

Osnovna šola Ivana Cankarja v Ljutomerju išče inkluzivnega pedagoga ali specialno rehabilitacijskega pedagoga. Zaposlitev traja za določeno obdobje 12 mesecev za polni delovni čas. Prijava je možna do 15.5.2016.

Podjetje Carthago proizvodnja avtodomov d.o.o. iščejo kadrovskega managerja. Zaposlitev traja za določeno obdobje dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je možna do 18.5.2016.

Podjetje VHM, proizvodnja orodja, trgovina in druge storitve d.o.o. iščejo kuharja. Zaposlitev traja za določeno obdobje šestih mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 21.5.2016.

Zdravstveni dom Murska Sobota išče psihologa. Ponujena zaposlitev traja za določeno obdobje dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava za delovno mesto traja do 16.5.2016.

Splošna bolnišnica Murska Sobota ponuja pripravništvo za radiološkega inženirja. Ponujeni sta dve prosti delovni mesti za določeno obdobje devetih mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 16.5.2016.

Podjetje Krovstvo, kleparstvo, strelovodi, Miran Polanec s.p. iščejo stavbnega kleparja. Ponujeno delo traja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 20.5.2016.

Javno podjetje Prlekija d.o.o. išče tehničnega svetovalca za javno infrastrukturo, razvoj, investicije in upravljalski nadzor. Ponujeno delo traja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Kandidaturo za prosto delovno mesto se lahko odda do 14.5.2016.

Zdravstveni dom Ljutomer iščejo zdravnika specialista pediatra. Ponujeno delo traja za nedoločen čas za polni delovni čas. Kandidati za prosto delovno mesto se lahko prijavijo do 12.6.2016.

Prevozi Lang d.o.o. iščejo voznika v mednarodnem prevozu. Ponujeno delo traja za nedoločen čas za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 25.5.2016.

Preostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.05.2016 ob 21:27 gost

      ve pa te pizdo materino zavod naj najde enemu brezposelnemu del. mesto, pa ga domov obvesti - evo zdaj smo ti pa našli posel. Nej ka narod san pijše brezvezne prošnje, drkanđije v firmaj se pa z njega smijijo. Zakaj le zavod sploh obstaja?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.05.2016 ob 18:52 pozabljeni državljan gost

      V medijih slišiš novico, zavod takoj kontaktira delodajalce, da jih poveže z migrant, ki so komaj prispeli. Evropa ponudi 3, 5 milijona evrov, ostalo do 8 milijonov doda naša super država(4,5 milijona).In za 500 migrantov se udobje začne, sirotinje Slovenci pa to zraven lepo opazujemo in uživamo. Ni problem ne denar, ne stanovanja, JE PA VELIK PROBLEM REŠITI SLOVENSKO DRUŽINO PRED DELOŽACIJO, OZIROMA TO SPLOH NIKOGAR V DRŽAVI NE ZANIMA. Kaj smo izvolili - sramota. kaj imamo z ljudmi z bližnjega vzhoda, da plačijemo njihove probleme?. Kateremu Pomurcu ste takoj, ko je ostal brez službe zaradi lopovov v državi pripeljali novega delodajalca, da bi se vsaj z ljudmi spoznal,?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.