https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Otroci so zapeli v Lendavi

Lendava, 12.5.2016  

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti OI Lendava je ob podpori občin Lendava, Črenšovci, Turnišče, Dobrovnik in Odranci pripravil območno srečanje otroških in mladinskih pevskih zborov – »Otroci pojo« - »Mlada grla«.

 

Prireditev je potekala v gledališki in koncertni dvorani v Lendavi. Na srečanju se je predstavilo trinajst zborov. Program je povezovala Elvira Vaupotič Göncz. Strokovna spremljevalka srečanja je bila Danica Pirečnik.

Kot prvi so nastopili OPZ »Murenčki« vrtca Lendava pod vodstvom Vanje Novak. Sledili so otroci OPZ vrtca OŠ Turnišče pod vodstvom Stanke Perčič. Kot tretji je nastopil OPZ vrtca Genterovci pod vodstvom Jasmine Hebar. Nato so se predstavili otroci OPZ OŠ »Miška Kranjca« iz Velike Polane pod vodstvom Sandre Hanžič. Za njimi so nastopili otroci OPZ OŠ Odranci pod vodstvom Mileve Kralj Buzeti. Za njimi so se zvrstili otroci OPZ DOŠ Prosenjakovci pod vodstvom Mojce Györek Karas.

Zatem je nastopil OPZ »Pojoče bučke« OŠ Turnišče pod vodstvom Anamarije Krvišek Zavec. Za njimi so nastopili otroci OPZ DOŠ I Lendava pod vodstvom Tanje Vajda. Sledili jim je OPZ DOŠ Genterovci pod vodstvom Milene Varga. Zatem je oder pripadel MPZ DOŠ Dobrovnik pod vodstvom Anamarije Krvišek Zavec. Nato so se predstavili učenci MPZ OŠ Turnišče pod vodstvom Anamarije Krvišek Zavec. Sledili so učenci MPZ OŠ Odranci pod vodstvom Mileve Kralj Buzeti. Srečanje so s svojim nastopom zaključili učenci MPZ DOŠ I Lendava pod vodstvom Tanje Vajda.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija