https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Motoristi so se srečali v Razkrižju

Razkrižje, 22.05.2016 ob 14:00  

Člani MK Samorog so v Razkrižju pripravili dvodnevne - 16. biker days. Srečanje je potekalo v centru Zavirje na Razkrižju. V sklopu srečanja so motoristi pripravili panoramsko vožnjo in zabavni program na katerem so igrali Resonanca in Kobra band.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.05.2016 ob 17:20 kolesar gost

      Mijslin ka slika št. 28 pove vse o kulturi motoristov #varnavožnja

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.05.2016 ob 20:11 gost

      Slika 28. Tip ma motor rastavljeni v šotori, sedi na njem in v roki drži pivo. Ka je tu narobe? Kakšna vožnja? Mislin ka bi ti mogo obiskati okulista ali pa kakšnoga psihiča za neozdravljive primere,če si slučajno alergičen na motoriste. Se zgodi tudi najbole pametnin.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.05.2016 ob 20:16 gost

      fašeneg je že mimo.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.05.2016 ob 22:44 kolesar gost

      No pa nej nujno, ka gledamo samo sliko 28. Predvidejvlen ka so ostali tudi meli motore razstavljene. Nemren najti slike ge ne bi bilo alkohola na mizi!!!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.05.2016 ob 6:32 gost

      Brezveze...

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.06.2016 ob 10:27 gost-Honda gost

      Pohvale organizatorju, da ja v teh birokratskih zadevah z vsemi javnimi uradniki uspel to speljat. Vi ki tako na veliko vse povprek kritizirate, pa predlagam da sami nekaj naredite, pa potem vidimo vaše rezultate. Na običajni veselici- na gaslski, domnevam da tja vsaj hodite, je na mizi tudi alkohol, pa predvidevam da ne pridete peš tja. Veliko motoristov je ozaveščenih, da ne pijejo ko vozijo, pa poglejte brihtneži statistiko, kolko motoristom so odvzeli izpit. Čestitke organizatorju, ostali negativni komentarji pa so itak odraz Prekmurcev (včlanite se v klub : štenkarjev), ker drugega kot kritizirat in javkat itak zgleda ne znate.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.