https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Štihec: Je moj komentar koga zadel tja, kjer najbolj boli?

10.03.2011 ob 10:54  

Murskosoboški župan Anton Štihec se je odzval na medijski pingpong z opozicijskim trojčkom LDS, SD in SDS v murskosoboškem mestnem svetu.

"Prav zanimivo je opazovati s kakšno silovitostjo so predstavniki soboških strank SD, LDS in SDS hiteli pojasnjevati navedbe v mojem komentarju »Nesorodna koalicija sorodnih kadrovskih interesov«. Izjave za javnost so se pojavljale kot gobe po dežju. Le zakaj so se tako močno trudili negirati navedbe v mojem komentarju o kadrovskem scenariju »koalicije« LDS+SD+SDS, če so pa v svojih izjavah bili mnenja da gre za »moje pustne norčije«, »mojo paranojo« in »pamflet«?", se sprašuje Štihec v odzivu na svoji spletni strani.

Nadaljuje: "Le kdo se na "pamflet", "pustno norčijo" in "paranojo" lahko odzove z obtožbami: privatizirati želim javni podjetji Komunala in Vodovod (trdi SDS), kriv sem za podražitve v Murski Soboti (trdi SDS), svetnik Gujt (LDS), meni, da je Modra lista popolnoma zaseben projekt ljudi, ki so vsak pri sebi videli neke osebne koristi. Vendar so volilke in volilci MOMS očitno spregledali te namene in Modri listi Antona Štihca namenili "le" 6 svetniških mest (moja opomba: LDS jih ima ima le 5), svetnik Slavinec (LDS): »Štihec mi je direktno povedal, da se maščuje vsem, ki ne mislimo kot on.«, primerjali so me z Napoleonom (odziv SD), gre za moje kadrovske motive, ki jih projiciram na stranke LDS+SD+SDS (odziv SD)."

So jezni in besni?

Murskosoboški župan se na koncu še sprašuje, ali "ni njihov pretirano nervozen odziv posledica tega, da so jezni in besni, ker je njihov kadrovski scenarij razgaljen pred javnostjo in bodo njihove bodoče kadrovske rabote tako vsem na očeh? Da bo tako sleherni občan in občanka MOMS zlahka čez čas ugotovil, kaj v mojih navedbah je res in kaj ne in si tako sam ustvaril sodbo o stvareh, ki povezujejo »koalicijo« LDS+SD+SDS.  Je moj komentar koga zadel tja, kjer najbolj boli, da se je treba braniti z vsemi sredstvi, tudi zgoraj navedenimi lažmi, žalitvami in podtikanji?"

    Komentarji

    1. sotrpin
      10.03.2011 ob 13:01 sotrpin

      Župan je postavil v obranbo,zavedene občane.ki bodo bdeli,če bo trojček kadroval drugače kot so njegove želje.Bolana poteza ,mislim da občani MURSKE SOBOTE dojemajo kaj dela župan.Jaz vem da druge možnosti nima,glede tega kaj vse je obljubljal različnim ljudjem glede kadrovanja,mu teče voda v grlo.Njegovi modri ga bodo začeli zapuščati,ker nebodo dobili kar jim je obljubil,a samo zato so pristopili .Vemo kako demokratično odločanje imajo v modri listi,kako delujejo,tako kot pove modri.Občani,to iteresno združenje nima prihodnosti,saj to ni stranka ,ki bi imela kako podporo v ljubljani ,nima nobenega nadzora .Cilj župana je predvsem da si nakoplje kapital in mu je za občane glih tolko mar kot za lanski sneg. Občinski svet mora,delati v korist občine in občanov in zdaj to tudi dela.Nemora pa slediti težnjam ki jih ima župan in to so v vseh strankah spoznali,seveda ko jim je ponujal partnerstvo v njegovih pobožnjih željah.Zdaj gdo je jezen in nervozen pa prepustimo občanom M.SOBOTE.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. jouzek28
      11.03.2011 ob 13:42 jouzek28

      Ja fejst ga boli ka nema več prevlade, pa naj si jo ustvasi, naj njemi svetuvle njegovap ravnica, kera je tak pametna, ka zdaj napravete. Pa tan šče ma zdaj fejst prijazno gospo Švenda, kera je bila že tajnica pri drugih županih, pa naj njemi ona pmaga, če si ne vej san. Poraz vejst boli. Zakoj pa bi naj bilou vse po nejgovo. naj še drugi zaposlijo po svojen, kak je on Gutala zaposlo, pa je nej nikoga pito če jin tou paše.Naj prle sebe pogledne pa te druge soudi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.