https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik tovornega vozila na prehodu za pešce zbil kolesarja

02.06.2016 ob 7:10  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, sedem kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru in štiri primere povoženj divjadi.

 

V obravnavanih prometnih nesrečah je v treh nastala le materialna škoda. V prometni nesreči v Beltincih pa je voznik tovornega vozila na semaforiziranem prehodu za pešce in kolesarje trčil v kolesarja. Kolesar je utrpel lahko telesno poškodbo. Voznika tovornega vozila in morebitne očividce prometne nesreče naprošamo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na tel. štev. 113 ali se oglasijo na Postaji prometne policije Murska Sobota.

S področja kriminalitete je bila v Lendavi obravnavana tatvina ženskega kolesa, v Filovcih tatvina ženske torbice z denarjem in osebnimi dokumenti, v Murski Soboti poškodovanje pnevmatik osebnega avtomobila, v Pinca in Grabonošu pa sta bili obravnavani tatvini goriva na bencinski črpalki.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na pomurski avtocesti.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.