https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Motoristi preplavili Bakovce

06.06.2016 ob 7:00  

Minuli konec tedna je pri mlinu v Bakovcih potekalo že tradicionalno motoristično srečanje, ki so ga tudi letos popestrili z večernimi koncerti.


Motoristi so se pri "starem mlinu" zbrali že v petek, 3. junija, in se podali na panoramsko vožnjo, zvečer pa uživali na koncertu skupine Weekend band. V soboto pa je motoriste zabaval band Mama Rekla, člani zasedbe preigravajo predvsem punk in pop glasbo.

Dogodek so tudi letos organizirali člani MK Jekleni jahači Bakovci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.06.2016 ob 7:46 gost

      Pazi, divjad (motoristi) na cesti.

      9 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.06.2016 ob 9:55 gost

      Žalostno.... razen par izjem na slikaj sami šminkeri. Ge so tisti časi gda je še Keček organizejro moto srečanja na kere so prišli pravi bajkeri. Zdaj pa je tou vse tak kak na kmečki veselici.... edino ka lidje ne pridejo s traktorami ampak se pripelajo s šparetami.

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.06.2016 ob 11:37 gost

      kupiš vespo pa si motorist :D pa vse samo neki čudaki...

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.06.2016 ob 12:15 satahovčar gost

      Moji predhodniki---prav ste povedali . Zdaj je že sakši samar lejko (motorist )!? Slabe (motoristke ) in njihovi nategači ! Vse je bole šalabajzarsko in ne pritegne ljudi ! Košt. Sta. , tij pa si samo ešče v ovsenom mlijni lekar nej bil indri si pa vse posedi zraven , tou je lipou ! Bilo kaj seksa ???

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.06.2016 ob 12:44 Bajker gost

      Ajaj decki nemate drugoga dela kak kritizerati predvidevan ka je nobeden od vas nej bil tan zato pa takse blesarije pa pisete cist vredi je bilo decki so se potrudili pa pripravili kak trbej...

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.06.2016 ob 13:44 Zamudnik gost

      Bemteš, bi šau či nebe motor že 2 kedna na servise mel

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.06.2016 ob 14:20 fergazer gost

      Nega motoristk, nega golote, nega šarma, kak na moto GP. Sami nikši luzeri, propadli privatniki in misleč kao šminkeri - mi smo nekaj! Vi ste kurac, na cestah nas s svojo hitrostjo spravljate v obup misleč, da so ceste samo vaše. Brzina vam pa pomeni strah za ostale udeležence prometa. Namesto, da bi se peljali z normalno hitrostjo, na zadnjem sedežu pa imeli deklico, ki bi vas usmerjala, pa vas fajn prejk pojasa držala. Nej ti mamce na dvokolesnikaj, škodujejo lepoti motoristov.

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.06.2016 ob 14:38 gost gost

      Ka je vi stare babice z obilico glupih komentarov.....Vi ste doma fajn gledali televizijo in imeli izpopolnjeno življenje, luzeri........

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.06.2016 ob 14:56 GOST-BMW gost

      HITROST UBIJA,NE SAMO MOTORISTE,LEPO TE POKOPLJEJO! KRETENE Z NEGATIVNIMI KOMENTARJI,PA NITI V ORMOŽU NA VZAMEJO!

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.06.2016 ob 10:18 gost-Honda gost

      Hecno je brati to, kaj vse tu eni komentirate. Verjetno dosti amer filmov gledate, pa imate čist popačeno podobo motoristov. Ni vsak ki vozi motor , divjak, pa propadli privatnik pa ne vem kake bedarije še ste napisali. Eni vozimo motore za svoj užitek, pa me briga če kdo to gleda ali ne, gre za način sproščanja. Pa nikoli ne sproščam energije na cesti , ker dost več je divjakov v avtih kot na motorjih, verjemite. Sedaj da kritizirate prireditev na kateri sploh bili niste, pa pove vse o razgledanosti in splošni kulturi. Jaz nikoli ne komentiram gasilskih veselic, nekih srečanj itd.. na katerih nisem bil , vsak pa ima lahko svoje mnenje, to pa drži, pa najsi bo še tako neumno.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.