https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Gasilci tekmovali v Veliki Polani

Velika Polana, 14.06.2016 ob 15:00  

Gasilska zveza Občine Velika Polana je pripravila izbirno in 7. pokalno tekmovanje za pokal Gasilske zveze Občine Velika Polana. Tekmovanje je potekalo na prireditvenem centru Poljana v Veliki Polani.

 

Gasilsko tekmovanje je potekalo v kategorijah pionirjev, mladincev, članov A, članov B in veteranov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.06.2016 ob 15:53 gasilec samo gost

      pa,gasilci, pa gasilci, p. mat..., či drugo j v Prekmurji. Tou bi mogli napravti sakše leto nikše mini prekmursko prvenstvo, najprej v potakanji civij, te pa v pijančevanji. Što van vražjo mater pokale kipüvle, mogli bi si dol pijsati pa voditi tekmovanje, ta kak ligo prvakov, budale jedne.Eli pa meti tekmovanje v kilaži, tou bi tudi dobro bilou, pa kakši šprint na 100m, pa te na njou!

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.06.2016 ob 18:27 gost4 gost

      zgornji komentator, čim prej obiščite psihiatra, ka je s teboj nekaj zelo narobe!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.06.2016 ob 7:31 gost

      gostu 4. ka lejku 120 kg gasilka napravi v tem poslu(razen, da žurira),tak tudi nemre 120 kg moški špilati nogometa. Poglejte poveljnike ali ka so že za hudiča -čemerni so še bole, kak jugo oficiri, kjer smo morali biti in se jih bati. Ta uboga deca pa trepečejo pred nekimi pijandurami, doma jim pa starši ne morejo umiriti kolen, ki se jim tresejo od strahu do poznih let. Seveda v poznejših letih pa to preprečijo z kako kapljico ta rujnega.Vzgledi starejših junakov vlečejo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.06.2016 ob 8:38 gost

      gostu ob18:27, ka mijsliš, ka su psihiatri sposobni, pa nemre on tvojega mišljenja spremeniti, ka praviš? Ti delajo verjetno tudi v ormoži, pridejo tja pijančeki, poslušajo doktorje, odidejo domov in naprej žgejo, torej? Če pa normalno sam nehaš piti, kdo je bolj pameten po tvojem, samoprekinitvenik ali po tvojem gospod v belem? Zato ga ti kar obišči, boš marsikaj izvedel.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.06.2016 ob 16:49 nema veze ime... gost

      ge nwn zakoj ste lidje tak nauri nikaj van ne paše ka zaj ma veze če je takšno tekmovanje što jin pokale kipuvle pa ka vas briga, če ne razmite drujženja oz pač nekšnij dogotkov ne trbej včasi vse dol srati, ka zaj ma veze če je ženska ali moški močne postave tau je družbeno tekmovanje nej je vse estetika kak gnes den vsi pričakuvlete zatau je pa vse v kurci....kda van pa kletij poplavla ali pa gorij van pa što rešavle zadejvo te ta "debela" oseba je nwn ka van v pm je...pa ja of tan pa prav idi malo na obisk h psihiatri ker s takšnim mišljenjon ti je nekaj se fejst zajebalo v otroštvi...oprosti ali takšne komentare pijše ka vas je lejko sran...enkrat že henjajte vse dol srati pa gledajte malo pozitivno na stvarij...emmm pa to zakoj bi deca trepetala? zakoj bi je blo straj pa ka vij mijslite če so na vas v otroštvi kričali ka se tej oficerji spravljajo na deco... s te dece se šteri odloči ka de prostovolni gasilec šteri de van nekda v prihodnosti gasil če de van kaj gorelo ali pa te van v pumpal vodau kda van zalje.... zamislite se malo....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.06.2016 ob 21:52 gost

      enih, ko so poplave in gori niti ne vidimo oziroma gostu "nema veze ime" O NJIH NE DUHA NE SLUHA. Tij oseba si malo prenapumpani o ideologiji gasilcev, preveč z njimi prazniš kozarce, tu ti pa tudi psihijater ne pomore, moraš sam sprevideti, da si nula, nisi pa sam kriv da si priromal na ta prečudoviti svet, namreč nekdo te je takega naredil in spočel.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.06.2016 ob 1:30 nema veze ime... gost

      te pač nemate gasilcof ali si pa slejpi pa jih ne vijdiš, še enkrat mo pravo ne razmin zakoj vsaki dogodek ali stvar dol serjete oprosti nwn...nwn ka ti ne paše pri gasilcaj, emm če san ges napumpani o ideologiji gasilcev te pa tui niti približno nej ideologija je različna o gasilcaj po svejti haha....ges san napijsal svoje mnenje o pač lidaj kak si tij ka se za vsako stvar bunite...oprosti ges malo spjen alkohola resno malo z gailcami san nikoli nej pul ker so tui nej pilij ok malo bi pravo ka si popravi mišljenje nej je vse v kurci če je pač privas sorry not my problem...ovači pa še enkrat henjajte srati vsako stvar idi se v zijd 2x zaleti pa je stvar rešena....ja psihiatra ne nucan ker neman nikšnij težav bole ga tij nucaš, ker se prezveze bunite na gasilce, ge se ne svajuvlen rad ali za takšno sranje kak delate pa me svadi realno in san nej edijni...od tu dele si pa totalka spremeno smer pogovora nwn zakoj ali ti tui tau smrdij ali nwn ka, ka si spremeno v ka san se jes narodo v prečudoviti svejt, ka me je nešče spočel emmm ja oča pa mati sta me spočela nej me je bauk, nwn če san pravo ka svej slab?, znanka san pravo samo ka ga takšni lidje z takšnin mišljenjen kak ga mate ka vsako stvar dol serjete ga delate za kurac...če vijdite stvar ka pač tu objavlajajo zadržite mišljenje takšno za sebe pa je svejt lepši...idite v laug pa pa fajn zkričte pa de bolje hah

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.06.2016 ob 1:35 nema veze ime... gost

      aja to san pozabo te pokale ka so dobili so plačala drujštva "tej prostovolni gasilci sami" tau ka pa nosijo koledare pa dobijo prostovolne prispevke pa ide vse za opremo štera se je ponucala v kakšnij posredovanjaj nej v takšnij dogodkaj v tekmovanjih ampak v pravij kda jih nešče nuca....lp

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.06.2016 ob 9:16 gost

      zgornji, kak vijdin maš prav, presodi sam, tou opremo, kak vijdimo na slikaj verjetno uporabljajo pri gašenju eli poplavaj, s tabo je nekaj hudo narobe. Što jin spuca tou opremo , či se po posredovanju umaže? Po mojen je ta oprema bole za "gasilske piknike", se motim? Vstaron gvanti ne upajo v vodo do kolen, ne pa v nedeljskem, prever pa odpiši!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.06.2016 ob 19:48 nema veze ime... gost

      emmmmm....nwn če tij sploj znaš ka je gasilska oprema kak gvant, pa ka je je uniforma hahaha...prvo prav razmisli pa tij pogledni ka je edno pa drujgo haha ok se opravičujem san pač malo čudno napijsal ka tak zgledne ka pejnezi idejo za tau opremo ka majo na sebi oz ka stauf opremof posreduvlejo mislo san pač za pravo gasilsko opremo tau ka majo tu nasebi je uniforma in seveda stauf nedo šli v ogenj haha ampak pravin mišleno je na pravo gasilsko opremo nej na uniformo haha

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.