https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Družinski dan v dvorcu Rakičan

16.06.2016 ob 11:15  

Središče za osebnostno rast in komunikacijo RISKO prireja v soboto, 18. 6. 2016 od 9.00 ure naprej na grajski jasi Dvorca Rakičan »Družinski dan«.

Poskrbljeno bo za brezplačen zabaven program z različnimi skupinskimi aktivnostmi za družine in otroke vseh starosti, kot je vlečenje vrvi, gordijski vozel, itd. Skupaj se bodo družine lahko preizkusile v premagovanju družinskega poligona in se podale na lov za skritim zakladom. Prav tako bodo lahko pokazale svojo ustvarjalnost in postale del velikega družinskega plakata, kjer bo vsaka družina narisala svojo družino na skupen plakat. Otroci bodo imeli tudi možnost brezplačnega jahanja grajskih konjev.

V soboto, 18. 6. 2016 je tudi organizirana brezplačna vožnja z vlakcem do Dvorca Rakičan ob 10.00 in 11.00 uri s Trga Kulture v Murski Soboti.

Družinski dan se bo pričel ob 9.00 uri zjutraj z registracijo udeležencev in uvodnim nagovorom na grajski jasi Dvorca Rakičan. Po vseh zabavnih aktivnostih in jahanju grajskih konjev bo ob 13.00 uri zaključek srečanja z manjšo pogostitvijo ter druženjem na toplem junijskem soncu, otroci pa se bodo zabavali na otroških igralih.  

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 535 18 96 ali na info@ris-dr.si.

Foto: ris-dr.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.