https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Turniška županja sprejela devetošolce

Turnišče, 17.06.2016 ob 8:00  

Županja občine Turnišče mag. Vesna Jerala Zver je v občinski dvorani sprejela devetošolce, ki letos zaključujejo šolanje na Osnovni šoli Turnišče in obdarila učence, ki so bili v času šolanja odličnjaki.

Osnovno šolo Turnišče je letos uspešno zaključilo 32 učenk in učencev, ki jim je županja Občine Turnišče mag. Vesna Jerala Zver v imenu občine podarila spominske majice in jim zaželela obilo uspeha ob nadaljnjem šolanju. Županja je na sprejemu še posebej čestitala šestim učencem, ki so šolanje od 4. do 9. razreda zaključili z odličnim uspehom. Občina Turnišče je tako Luciji Flucher, Leonu Jerebicu, Tini Raj, Gregi Ropoša, Alenu Gazdagu in Juriju Šumaku ob tej priložnosti podelila tudi knjižno darilo.

»S seboj v svet odnašate osnovno šolsko znanje. Naučili ste se, kako premagovati ovire in dobivati majhne zmage. V prihodnje sprejmite nove izzive in še vedno naprej verjemite vase. Nikoli pa ne pozabite na svojo varnost, zdravje in domačo vas. Vrnite se in s seboj prinesite kreativno, drugačno razmišljanje in nove ideje. Kajti vi mladi ste naše upanje, vi ste naša prihodnost,« je na sprejemu povedala mag. Vesna Jerala Zver, županja Občine Turnišče.

Foto: Občina Turnišče

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija