https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na občini Puconci pripravili sprejem za najboljše učenke in učence

Puconci, 18.06.2016 ob 9:00  

Tako kot številne pomurske občine, je tudi občina Puconci njihovim mladim občanom in občankam, oziroma učencem in učenkam v njihovi občini pokazala, da njihov trud v šolskih klopeh tudi iz strani občine ni ostal neopažen. Povabili so jih na sprejem v sejno sobo občine Puconci.

Župan občine Puconci Ludvik Novak je v sejni sobi sprejel in čestital učenkam in učencem osnovne šole Puconci za uspešen zaključek njihovega osnovnošolskega šolanja. Slavnostnega sprejema so se udeležili uspešni učenci in učenke, ki so več let dosegali odlične rezultate in tudi dobitnik zlatega priznanja na državnem tekmovanju iz znanja nemškega jezika. Novak je za popotnico na nadaljnji šolski in življenjski poti mladim iz občine povedal, da jim želi vse dobro na njihovi nadaljnji življenjski poti in da upa, da so si izbrali pravo pot za šolanje v srednji šoli. Dodal je, da upa tudi, da se bodo po šolanju vrnili nazaj v domači kraj, čeprav je dandanes težko priti do zaposlitve.

Ravnatelj OŠ Puconci Štefan Harkai je dodal, da je danes res težka situacija glede zaposlovanja, vendar pa naj jih ne skrbi že danes o tem kaj bo jutri, saj se vse skupaj zelo hitro lahko obrne spet nazaj v pozitivno smer. Nekaj besed za popotnico so jim povedali tudi podravnatelj OŠ Puconci, oba razrednika, sorazrednika in direktorica občinske uprave. Vsi skupaj pa so se strinjali, da je ključno to, da se bodo mladi v življenju odločili delati tisto, kar jih bo veselilo. Kajti ni lepšega občutka, ko zjutraj greš z veseljem v službo.

Župan jim je v znak njihovega truda podaril darila, mladi pa so se vsem zahvalili za lepe besede.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.06.2016 ob 11:15 gost

      zakoj pa je umaknjen članek z zadnje seje sveta občine?? slaba vest ?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.06.2016 ob 22:15 Karči gost

      Se mi zdi, da so nekaj pocenili? Aki? ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.