https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Kolesarji tekmovali na maratonu v Dobrovniku

Dobrovnik, 21.06.2016 ob 7:35  

Občina Dobrovnik v sklopu prireditev »Dnevi turizma« v sodelovanju z Zavodom za turizem Dobrovnik, Turističnim društvom Dobrovnik, Kolesarsko zvezo Slovenije, Olimpijskim komitejem Slovenije in Slo24ultra pripravila 6. Vidov kolesarski maraton.

 

Prireditev je potekala v soboto z začetkom ob Bukovniškem jezeru. Kolesarji so se lahko prijavili na veliki maraton dolžine 77 km, srednji maraton dolžine 60 km, mali maraton dolžine 30 km in družinski maraton dolžine 5 km.

Po besedah župana Občine Dobrovnik Marjana Kardinarja želijo v prihodnje posvetiti več časa in pozornosti razvoju turizma, predvsem pa kolesarstva in tako postati kolesarjem prijazna občina. Letos pripravljajo še kolesarsko dirko Slo24Ultra, ki bo potekalo na 11 kilometrski progi po občini Dobrovnik in Turnišče. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.