https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Župan sprejel najboljše učenke in učence osnovne šole Tišina

23.06.2016 ob 9:30  

Župan Franc Horvat je mladim občankam in občanom, oziroma učenkam in učencem pokazal, da njihov trud v šolskih klopeh s strani občine ni ostal neopažen. Povabil jih je na slavnostni sprejem v sejno sobo občine Tišina.

Župan občine Tišina Franc Horvat je ob koncu šolskega leta sprejel in čestital učenkam in učencem osnovne šole Tišina za uspešen zaključek njihovega osnovnošolskega šolanja. Slavnostnega sprejema so se udeležile uspešne učenke, ki so vseh devet let osnovnošolskega izobraževanja končale z odličnim uspehom. Prav posebnega sprejema pa so bili deležni učenci, ki so dosegli odlične rezultate na raznih državnih tekmovanjih in za svoj trud prejeli zlata priznanja. V znak zahvale jim je za njihov trud in uspeh podelil darila, mladi pa so se mu zahvalili za lepo izrečene besede.

 Župan jim je ob tej priložnosti zaželel veliko uspehov in sreče še naprej, v želji, da se vrnejo v domače okolje in s svojim bogatim znanjem, ki ga bodo pridobili na šolanju, po svojih močeh pripomorejo k razvoju občine Tišina.

Foto: Občina Tišina

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.