https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Bagola kreiral oglas, ki je navdušil vodstvo Daimlerja

23.06.2016 ob 11:00  

Izdelek agencije Pristop so umestili med oglase, ki se lahko uporabljajo na vseh svetovnih tržiščih.


Aljoša Bagola, izvršni kreativni direktor agencije Pristop, je s svojimi sodelavci za Mercedes-Benz Slovenija pripravil oglas, v katerem so predstavili sistem za varno vožnjo. Nad izvedbo tiskanega oglasa so bili v prestižni avtomobilski znamki izjemno navdušeni. Vodstvo Daimlerja ga je namreč izbralo kot tistega, ki se lahko uporablja na tržiščih po celotnem svetu.

»Ko sem razmišljal, kako uprizoriti neverjeten sistem za varnejšo vožnjo, sem se spomnil na ribe, ki z neverjetnim občutkom za medsebojno razdaljo ubrano plavajo v jati. Zato sem jih vzel kot sinonim za Mercedesov večsenzorni inteligentni sistem in jih sestavil v obliko avtomobila na cesti,« je za Marketing Magazin dejal Bagola.

Oglas je sicer aprila letos na 25. SOF-u prejel zlato priznanje v kategoriji tiskanih oglasov in plakatov.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.