https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Beltincih župan sprejel najboljše učence

Beltinci, 24.06.2016 ob 11:00  

V četrtek, 23. junija 2016 je Milan Kerman župan Občine Beltinci v dvorani gradu Beltinci sprejel najboljše učence in učenke Osnovne šole Beltinci, Podružnične osnovne šole Dokležovje ter Glasbene šole Beltinci, ki so v teh dneh zaključili osnovnošolsko izobraževanje z odliko in prejeli priznanja ter pohvale in nagrade na različnih področjih svojega udejstvovanja.

 

Župan Milan Kerman je učence nagovoril in jim podelil nagrade za dosežene uspehe. Obenem jim je zaželel veliko uspeha še v prihodnje, veliko pozitivnih izkušenj, ki naj bogatijo njihov vsakdan ter naj nikoli ne pozabijo svoje domače občine in naj se radi vračajo domov.

V glasbenem programu, ki so ga pripravili ob tej slovesnosti je nagrajencem in prisotnim zapela učenka - mlada glasbenica Hana Štefanec, učenka 8. razreda OŠ Bakovci, ki jo je na kitari spremljal pedagog Anton Buzeti. Župan je uspešnim devetošolcem podelil knjižne nagrade ter »županove petice«, ki jih bodo spominjale na ta dogodek in na dosežene uspehe.

Letošnji zelo uspešni devetošolci in devetošolke so:

Domen Baša iz Melinec - je prejel priznanje in nagrado za uspešno delo na kulturnem področju, priznanje za večletno prizadevno in odgovorno ohranjanje  prekmurske  ljudske dediščine.

Noel Forjan iz Beltinec – je prejel priznanje za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku v devetem razredu, za sodelovanje in doseganje vidnih rezultatov na tekmovanjih na različnih predmetnih področjih: fizika, astronomija, matematika, nemščina in angleščina.

Zala Janža iz Bratonec – je prejela priznanje in nagrado za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje in doseganje izjemnih rezultatov na področju Vesele šole, naravoslovja, družboslovja in na jezikovnem področju, za dosežke pri interesnih dejavnostih ter doseganje vidnih rezultatov na športnem področju.

Špela Lepoša iz Melinec – je prejala priznanje za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku ter za večletno prizadevno sodelovanje pri interesnih dejavnostih.

Jure Miholič iz Lipovec – je prejel priznanje in nagrado za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje in doseganje izjemnih rezultatov na kulturnem področju ter za dosežke pri interesnih dejavnostih.

Zala Premoša iz Melinec – je dosegla odlične učne rezultate pri pouku v devetem razredu, ter na tekmovanjih na različnih predmetnih področjih: fizika, astronomija, matematika, slovenščina ter na tekmovanju iz znanja o sladkorni bolezni.

Nik Slavic iz Lipovec – je prejel priznanje za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje pri interesnih dejavnostih in doseganje vidnih rezultatov na področju družboslovja.

Žan Smej iz Gančanov – je prejel priznanje in nagrado za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje in doseganje izjemnih rezultatov na področju družboslovja in na športnem področju ter za dosežke pri interesnih dejavnostih.

Nina Škerlak iz Lipovec – je prejela priznanje in nagrado za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje in doseganje vidnih rezultatov na različnih področjih, za sodelovanje na tekmovanju Prvaki znanja in iz znanja matematike ter za večletno prizadevno delo v oddelčni skupnosti.

Ines Tkalec iz Melinec – je prejela priznanje in nagrado za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje in doseganje vidnih rezultatov na različnih področjih in za sodelovanje na tekmovanju Prvaki znanja.

Jan Tratnjek iz Gančanov – je prejel pohvalo za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje na različnih področjih in za sodelovanje na tekmovanju Prvaki znanja.

Maša Vnuk iz Melinec – je prejela priznanje in nagrado za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje in doseganje vidnih rezultatov na področju naravoslovja in družboslovja in za doseganje izjemnih rezultatov na športnem področju ter za dosežke pri interesnih dejavnostih in za sodelovanje pri Poskusnici. Aktivno je sodelovala v mednarodnem projektu Developing English through art oriented activities – DEAR. Učenka je bila izbrana za NAJ - ŠPORTNICO ŠOLE v šol. letu 2015/16.

Primož Zavec iz Gančanov – je prejel priznanje in nagrado za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje in doseganje izjemnih rezultatov na področju naravoslovja, družboslovja, na jezikovnem in kulturnem področju, za aktivno sodelovanje pri organizaciji in izvedbi različnih dejavnosti in prireditev, za dosežke pri interesnih dejavnostih.

Marko Bakan iz Gančanov – je prejel priznanje in nagrado za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje in doseganje izjemnih rezultatov na področju Vesele šole, naravoslovja, družboslovja in na jezikovnem področju, za dosežke pri interesnih dejavnostih.

Ivo Prelog iz Beltinec – je prejel priznanje in nagrado za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje in doseganje izjemnih rezultatov na področju Vesele šole, naravoslovja, družboslovja in na jezikovnem področju, za dosežke pri interesnih dejavnostih.

Lisa Rosić iz Gančanov – je prejela priznanje in nagrado za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje in doseganje izjemnih rezultatov na področju Vesele šole, naravoslovja, družboslovja in na jezikovnem področju, za dosežke pri interesnih dejavnostih ter doseganje vidnih rezultatov na športnem področju. Aktivno je sodelovala v mednarodnem projektu Developing English through art oriented activities – DEAR.

Tadej Kavaš iz Lipovec – je prejel priznanje za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za aktivno sodelovanje pri organizaciji in izvedbi različnih dejavnosti, za sodelovanje na tekmovanjih na različnih predmetnih področjih: slovenščina, fizika, astronomija, kemija in matematika.

Mihael Lebar iz Lipe - je prejel priznanje in nagrado za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje in doseganje izjemnih rezultatov na področju robotike, na jezikovnem področju, za aktivno sodelovanje pri organizaciji in izvedbi različnih dejavnosti in prireditev in priznanje za prizadevno in odgovorno ohranjanje  prekmurske  ljudske dediščine. Aktivno je sodeloval v mednarodnem projektu Developing English through art oriented activities – DEAR.

Ana Vegič in Lipovec – je prejela priznanje in nagrado za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje in doseganje izjemnih rezultatov na področju naravoslovja, družboslovja, Vesele šole, na jezikovnem in kulturnem področju, za dosežke pri interesnih dejavnostih, za sodelovanje pri Poskusnici, priznanje za večletno prizadevno in odgovorno ohranjanje  prekmurske  ljudske dediščine in za izjemne športne dosežke na medobčinskih, regijskih in področnih tekmovanjih.

Žan Vrdjuka iz Odranec – je prejel nagrado in priznanje za doseganje odličnih učnih rezultatov pri pouku, za večletno prizadevno sodelovanje in doseganje izjemnih rezultatov na področju naravoslovja, logike, za sodelovanje na tekmovanjih na različnih predmetnih področjih in na različnih natečajih, za aktivno sodelovanje pri organizaciji in izvedbi različnih dejavnosti in prireditev ter za večletno prizadevno delo v oddelčni skupnosti. Sodeloval je na tekmovanjih iz fizike, astronomije, kemije, sodeloval pa je tudi na tekmovanju Male sive celice.

Domen Šebjan iz Dokležovja – je skozi vsa leta na POŠ Dokležovje in kasneje na OŠ Bakovci dosegal visoke učne rezultate. Posebno zavzetost je pokazal pri modelarskem krožku, kjer je v tem šolskem letu postal regijski prvak v kategoriji raketoplanov. Pogosto smo ga videvali na odrskih deskah ob različnih kulturnih prireditvah v šoli in KS.

Luka Lukač iz Dokležovja – je kategoriziran športnik, ki sicer igra za NK Veržej, šolo pa je zastopal tako rekoč v vseh športnih disciplinah na različnih tekmovanjih (atletika, nogomet, rokomet...). Z rokometno ekipo OŠ Bakovci se je uvrstil v državni četrtfinale, pa tudi na ostalih tekmovanjih je dosegal vidne rezultate.

Matija Berden iz Beltinec - je svojo glasbeno pot začel leta 2010, ko se je vpisal na predmet harmonike pod mentorstvom Boštjana Baše v Glasbeni šoli Beltinci. S svojo vztrajnostjo in voljo, ki jo je kazal tekom šolanja je postal eden uspešnejših učencev. Nastopal je na raznoraznih prireditvah, koncertih v občini Beltinci in širše, udeleževal pa se je tudi tekmovanj za harmonik za nagrado Avsenik v Begunjah in mednarodno tekmovanje v Beltincih, katerega se udeležijo tekmovalci iz številnih držav. 

Fotogalerija