https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

FOTO: Najmlajši zaplesali v vrtcu na Melincih

Melinci, 26.6.2016  

Zadnje dni pouka so v vrtcu na Melincih pripravili slovesnost ob zaključku šolskega leta in posodobitvi vrtca. V krajšem kulturnem programu so nastopili otroci iz vrtca. Obenem so se zahvalili vsem zaposlenim v vrtcu za njihov trud in delo.

 

Vrtec enota Cigelček Melinci spada v javni vzgojno varstveni zavod vrtec Beltinci. Letos so enoto vrtca na Melincih nekoliko posodobili, saj so dobili novo zunanjo mizo in klopi ter nekaj več senčnega prostora. V prihodnje si želijo ureditve še več zasenčenih zunanjih površin, da se bodo otroci lahko tudi v sončnih dnevih nahajali in igrali zunaj. Sicer pa se število otrok v vrtcu povečuje tako, da bodo v prihodnje odprli še dodatnih tretji oddelek.

Ob tej priložnosti so se otroci in zaposleni zahvalili Milanu Kermanu županu občine Beltinci za sodelovanje in finančno podporo. Zahvala je šla tudi krajevni skupnosti Melinci in predsedniku Andreju Duhu, ter ravnateljici vrtca Beltinci Martini Vidonja. Ob tej priložnosti so otroci zaposlenim v vrtcu podarili šopke v zahvalo za njihov trud. Obenem pa so s strani Milene Pozderec predstavnice v svetu staršev in voditeljice dogodka prejeli spominsko fotografijo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija