https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Akcija Čista nula, čista vest potekala tudi v Murski Soboti

Murska Sobota, 26.06.2016 ob 9:30  

Akcija Čista nula, čista vest je danes v murskosoboškem centru varne vožnje preverjala alkoholizirano stanje voznikov.

Zaključek šolskega leta je pred vrati. Čas počitnic, dopustov, izletov in razposajenih dni.Glede na pretekle izkušnje in statistiko pa žal tudi bolj kritično obdobje z vidika prometne
varnosti.Zato so v Zavodu Varna pot so se odločili, da zadnji šolski dan, petek 24.6.2016 pospremijo s preventivno akcijo Čista nula, čista vest in tako mlade voznike ter javnost še enkrat spomnijo in opomnijo, da cesta ne odpušča prevelikih napak ter da brezglavo ravnanje, zabava in alkohol ne sodijo v promet.

Med drugim policija sporoča naslednje podatke, da je bilo v prvih petih mesecih letošnjega leta so policisti ustavili 2.355 voznikov, ki so vozili pod vplivom alkohola. Alkoholizirani udeleženci so povzročili 696 prometnih nesreč, od tega 19 prometnih nesreč s smrtnim izidom in 55 s hudimi telesnimi poškodbami. V istem obdobju je življenje izgubilo 16 mladih oseb (starih od 16 do 34 let), 76 se jih je huje, 1.218 pa lažje telesno poškodovalo.

Danes so stanje alkoholiziranosti preverjali tudi med vozniki v Murski Soboti, predvsem mladimi. Mladi vozniki se zavedajo, da alkohol ne sodi med vožnjo avtomobila, kar so tudi pokazali njihovi alkotesti na preventivnem preverjanju, saj so vsi napihali 0,00.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2016 ob 10:22 gost

      najprej so pihali, da jih narod vidi, potem so šli na žurke, nato pa za volan.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.06.2016 ob 11:49 gost

      nimajo bolj pametnega za delat,kdo jih jemlje resno mestnim gospodičnam je dlgčas.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.