https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Puconcih so si vročo praznično soboto popestrili z veškimi igrami

Puconci, 26.06.2016 ob 8:00  

Na praznično soboto je Kulturno turistično društvo Puconci povabilo na tradicionalne Püconske veške igre. Pucončarji in Pucončarke so tudi letos dokazali, da jim ne manjka kreativnosti in tekmovalnosti.

Tekmovalne ekipe so se med 08.30 in 09.00 uro zbrale na igrišču pri OŠ Puconci. Ob 09.00 uri je bil start povorke vozil s katerimi so tekmovalne ekipe prišle na veške igre. Najlepše, najbolj odštekano, najbolj izvirno vozilo (traktor s prikolico, osebni avto, kolesa,...) tekmovalne ekipe je po končani povorki bilo tudi nagrajeno.

Sledile so veške igre. Prijavljenih je bilo sedem ekip, ki so se poimenovale: Kickboxing 1, Pujseki samuraji, Trifazni fen, Najlepših 5, KTD Puconci, ŠUJMNB in Kickboxing 2. Tako kot so bila pestra imena ekip, tako so bile pestre tudi same igre, ki jih je bilo pet: potegni me, jumping jumbo, pijani pikado, mokra sobota in naskoči balon. Zmagovalna tekmovalna ekipa je za nagrado prejela enodnevni izlet Potep po Planici, Ratečeh, Kranjski gori in Radovljici, na katerega se bodo podali 2. julija 2016.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2016 ob 18:11 domačin gost

      Rejsan kak se edni znajo napraviti redne somare rajši nedo jeli doma.Smo so pa srečni tej ka so norčeki tan da bojo dobili kšenki nekaj ja gulaž he he buteci..

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.06.2016 ob 18:18 nastopajoči. gost

      Mij smo srečni keri se tam podimo za gulaž.Resan je zastonj in še kokta je zastonj.ŽIVOT JE TO..

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.06.2016 ob 20:49 domačin gost

      ka je tou rodbinsko srečanje, kaj je telko gledalcov, ha ,ha

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.06.2016 ob 21:10 mrki gost

      Ja tou so si vsi v rorbini saj pa so zoženjeni z bratami,,sestrami ,sestričnanmi,bratranci samo da je herbija doma zato so pa tam kje so ha ha..

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.06.2016 ob 10:46 gost

      Sram vas je leko , vij primitivni komentatori ! Ka ste nevoščejni ka vas nišče nej coj zvabu !? Malo zamejrin samo slikari , ka je sliko samo skoke v vrečah .Pucončarke pa so dobre---mrhe !

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.06.2016 ob 11:45 gost

      ka si je kouštu, ka so dobre mrhe-prhe

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.06.2016 ob 21:32 g gost

      znan,ova v čarnon nosi rit kak Velebit, z gezikon oplejče kak krava z repom

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.