https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Na nogometnem turnirju v Puconcih slavili Puževci, Šalamenci in Vaneča

Vaneča, 29.6.2016  

ŠD Vaneča in OZ KMN Puconci sta povabila na nogometni turnir za pokal Občine Puconci, ki je potekal dva dni. Turnir se je pričel v soboto popoldan in se je zaključil v nedeljo popoldan. Nogometno obarvan športen vikend je potekal na Športnem centru Vaneča.


Ljubitelji nogometa v občini Puconci so na svoj račun prišli tudi to praznično soboto. Dogajanje se je pričelo s popoldanskimi borbenimi dvoboji na nogometnem igrišču. Pomerili so se člani, veterani in pionirji. V večernih urah se je turnir nadaljeval tudi z zabavnim delom, v katerem je nastopila skupina Metulj. 

V nedeljo pa ni bilo časa za počitek, saj so se nadaljevali izločilni boji ekip. Med člani so prvo mesto zasedli nogometaši Puževcev, drugo mesto je pripadlo Brezi in tretje mesto Dolini. Med veterani so se končnega prvega mesta lahko veselili pri Šalamencih, drugega mesta pri Brezi in tretjega mesta pri Prosečki vasi. Pri pionirjih je slavila Vaneča, drugega mesta se je veselila Prosečka vas, tretje mesto pa so si priigrali Bodonci. Dogajanje se je zaključilo v večernih urah s podelitvijo priznanj za ligaško tekmovanje sezone 2015/2016.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.06.2016 ob 7:48 tnt gost

      Nej ste bili sposobni ali pa niste hoteli poslikati ekipe zmagovalca. Sramota.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.06.2016 ob 9:34 Vaneča gost

      Daki, če si že samo svoje sliko, bi vsaj naslov napiso pravilno!!! Ali si ti bil dva dni v Puconcaj ali na Vaneči ????

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.06.2016 ob 12:17 ajaj gost

      katastrofa. nite ene slike z nedeljskoga dneva, nite ene slike s finalnoga obračuna, slik zmagovalcof pa nika. Katastrofa resno

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.06.2016 ob 12:50 Jure gost

      Katastrofa kdo je bil finalist pokala slike ... kdo je bil prvak prvenstva slike ?? Kaj ste sploh objavlali neke slike zalosno ....

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.06.2016 ob 16:32 Tadej gost

      Na vašon mesti bi se enkrat vdaro po glavej, vsaj rezultat finalov bi lejko objavili. Smešne ste vij na pomurce

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.07.2016 ob 22:18 tato gost

      kaj sploh objavlate ce nevejte kje jebil turnir.... kaj se je dogajalo .... kdo so vse prvaki lige in pokala itd .... škoda ... sramota ...marsikaj se tukaj vide ..... Bravo vsi prvaki celo pa prvaki pokala Puževci .......

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.07.2016 ob 12:49 Lal gost

      Tato vsaka cast. Drugace pa fala na cestitkaj ;)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.07.2016 ob 12:35 gost

      Ka se pa dogaja na moških velikih terenih, ker mali fuzbal je za penzjoniste in ženske pa mlade keri pri deklah ne prijdejo coj. Pomurec kaj pa MURA BELTINCI NAFTA OKREPITEV PRIPRAVE TEKME ????????? puste zaj malo ženske.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.