https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Jernej Kosednar in Denis Vukan izdelala svoj buggy

Murska Sobota, 09.07.2016 ob 9:00  

Dijaka SPTŠ Murska Sobota Jernej Kosednar in Denis Vukan sta ob zaključku šolanja v sklopu projetnih nalog izdelala lasten buggy.

 

Novopečena avtoserviserja sta za zaključni izpit izdelala buggy. Na internetu sta našla načrte in si pogledala kako jih izdelujejo drugi. Pomislila sta, da bi nekaj takega lahko naredila tudi sama zase. Zbrala sta finančna sredtva za nakup pločevine in cevi za ogrodje, motor pa jima je podaril znanec, ki je karamboliral avto. Skupno sta zanj porabila ca. 900 evrov.  »Izdelovala sva ga približno dva meseca in pol. Najtežje je bilo narediti vzmetenje podvozja pa tudi vgradnjo motorja,«, pravita Jernej in Denis.

Po končanju šolanja se sedaj želita najprej spočiti, nato pa bosta razmislila o morebitnem nadaljnjem šolanju oziroma prihodnosti. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.07.2016 ob 13:19 gost

      pohvalno pojđe...samo tak dale!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.