https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Že 10. Festival kulinarike privabil v Filovce številne ljubitelje prekmurske kulinarike

Filovci, 11.07.2016 ob 7:10  

Minulo soboto je na Športno-rekreacijskem centru Filovci v organizaciji Krajevne skupnosti Filovci in društvi iz vasi potekala tradicionalno prireditev Festival vina in kulinarike.

 

Na letos že 10. festivalu kulinarike so obiskovalci lahko poskusili jedi tradicionalne prekmurske kulinarike. Ogledali so si lahko tudi razstavo lončarskih izdelkov s prikazom izdelave, pripravo retašev in prekmurske gibanice, se udeležili delavnice izdelave izdelkov iz krep papirja, poskusili vina domačih vinogradnikov in še kaj. Dogajanje so popestrili z zabavno glasbo in kulturnim programom.  

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.07.2016 ob 14:47 presswurst gost

      Škoda, da reporter ne poslika cenika, da bi videli, koliko so te dorbote bile za plačati. Same odlične stvari. Tlačenka s čebulo je super. Edino jo je treba imeti na hladnem. V tem času je kje zunaj nevarno.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.07.2016 ob 14:48 kmet gost

      ( Nekaj jih je bilo) , za dol dati ! slaba obiskanost ! pa tole je tudi zaselek , nekaj hiš pretežno starih , pa bi radi dosti ljudi, odkod ? festival ? daleć od tega ! dobrot za pojesti pa preveč in vse so izgledale dobro !? za pozdraviti in čestitati !

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.07.2016 ob 15:18 kombajn gost

      To pa res, kak si pravo kmet, da so ene za dol dati. Ena na slikicah posebej izstopa, ki se je ne bi branil. Ima očala na laseh in prelep nasmešek. Do sedaj nisem vedel za ta dogodek. Drugo leto grem sigurno. Upam, da mi ta luštna postreže.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.07.2016 ob 18:43 silos gost

      rejsan, deklica je za pogledniti, kak jo je lejko oča tak fajno napravo

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.07.2016 ob 22:05 tarzan gost

      Tou kaj so tukaj imeli za gesti ges bi pravo tak.Tou trbej prekiniti z tejmi somarijami narod samo gor hujskajo ostalo je pa bilo za ta vlijati.Nikšoga okusa vse jedi po osmojenon so mele ajde sljačine ene.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.07.2016 ob 17:50 gost

      bole bi naj začnuli lepotna tekmovanja za miss goric pa pivnic

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.